• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Borovčanin ambasador Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je srpskog boksera Nenada Borovčanina i čestitao mu na odbrani titule prvaka Evrope.

 BOKS: Borovčanin ambasador Srpske Izvor: MONDO

Vlada Republike Srpske i predsjednik Milorad Dodik zdušno su tada podržali Borovčanina, koji je već nekoliko godina sportski ambasador Republike Srpske.

"Želio bih Vam čestitati na odbrani titule prvaka Evrope koju ste vrijednim radom tokom čitave svoje karijere zaslužili. Uvijek ćemo biti uz šampiona. Vaši uspjesi su i uspjesi srpskog naroda. Ovo je još jedan dokaz da pored Novaka Đokovića Srbija ima još sportskih ambasadora koji je predstavljaju u najboljem svjetlu", rekao je Dodik, prenosi "Glas Srpske".

On je još naglasio da uspjesi sportista sa ovih prostora doprinose afirmaciji i popularizaciji sporta, a srpskom bokseru je poželio puno uspjeha u nastavku karijere.

"Nadamo se da ćete i u budućnosti nastaviti ostvarivati dobre rezultate i tako obradovati sve svoje navijače kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj", istakao je Dodik.

Borovčanin je zahvalio predsjedniku Miloradu Dodiku na podršci i svim ljudima iz Republike Srpske koji su navijali za njega.

"Zahvaljujem predsedniku Republike Srpske na toplom dočeku. On je uz mene tokom cele karijere, i kada nisam bio ovo što sam danas. Drago mi je što sam došao u Banjaluku u kojoj imam dosta svojih navijača. Republika Srpska je moja kuća i u njoj imam dosta navijača i želeo bih i njima čestitati što su mi pružali podršku tokom čitave moje karijere i nadam se da ću ih i u budućnosti obradovati trofejima. Sada trenutno idem na odmor sa porodicom, pa onda nastavljam sa treninzima na Jahorini i u Vrnjačkoj banji. Planiram da krajem sledeće godine napadnem titulu svetskog prvaka", zaključio je Borovčanin.

Posljednji meč Nenad Borovčanin je imao 23. decembra kada je u Novom Sadu odbranio titulu šampiona Evrope u verziji WBO pošto je u borbi sa Nijemcem Larsom Buholcom pobijedio tehničkim nokautom. On je prethodno u junu ove godine u Banjaluci stigao do titule u meču sa Bugarinom Konstantinom Semerdžijevim. Srpski borac kruzer kategorije ima 29 pobjeda u karijeri.

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC