• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Poraz "orlova" od Rumuna

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u četvrtak uveče u Novom Sadu od reprezentacije Rumunije 24:25 (11:12).

 RUKOMET: Poraz "orlova" od Rumuna Izvor: MONDO

U veoma izjednačenom meču Rumunija je desetak minuta pred kraj stekla prednost od četiri gola (24:20) što se pokazalo kao nedostižna prednost.

Prema ocjenama izvještača, igrač utakmice bio je rumunski golman Jonut Čobanu, koji je imao 20 odbrana i jedan postignut gol kada je lobovao golmana Srbije.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Viorel Simiku sa sedam golova, dok su u srpskoj reprezentaciji najefikasniji bili Dalibor Čutura i Žarko Šešum sa po pet golova.

Vuković je poslije meča ocijenio da je osnovni uzrok poraza to što su srpski igrači promašili deset zicera, tri sedmerca i 15 šuteva "spolja".

"Neke stvari već su bile bolje nego juče u prvom meču s Rumunijom i samo je pitanje vremena kada ćemo iz izgrađenih šansi početi da dajemo golove", rekao je Vuković.

Srpski selektor je rekao i da je optimista pred Evropsko prvenstvo i najavio da će sutra (petak) saopštiti spisak igrača na koje računa u nastavku priprema.

Srpskoj reprezentaciji slijedi dva dana pauze, a pripreme za Evropsko prvenstvo, koje počinje 15. januara u Srbiji, nastavljaju 1. januara u Staroj Pazovi.

Na poluvremenu utakmice održana je svečanost na kojoj du dodijeljene nagrade najuspješnijim srpskim rukometašima u 2011. godini.

Po izboru Rukometnog saveza Srbije, za najbolju rukometašicu proglašena je Slađana Pop-Lazić iz ekipe Zaječara, najbolji rukometaš je reprezentativac Srbije Luka Mitrović iz Metaloplastike, a najbolji trener Aleksandar Brković iz Partizana.

(Beta - foto: Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC