• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSS: Nole i Jelena najbolji u 2011. godini

Novak Đoković i Jelena Janković proglašeni su u četvrtak uveče za najbolje tenisere Srbije u 2011. godini, u izboru nacionalnog teniskog saveza (TSS).

 TSS: Nole i Jelena najbolji u 2011. godini Izvor: MONDO

Na svečanosti u hotelu "Kontinental" za najbolje juniore do 18 godina izabrani su Natalija Kostić i Miki Janković, dok je za najbolju reprezentaciju proglašena ženska selekcija do 14 godina, koja je na šampionatu u Češkoj osvojila titulu prvaka svijeta.

Predsjednik TSS Vuk Jeremić izjavio je da je tenis u godini na izmaku izazvao "najviše pozitivnih osjećanja u zemlji i širom meridijana".

"Ova godina bila je spektakularna, ali imamo obavezu da u sljedećoj budemo još bolji. Ono što je najvažnije - obezbijedili smo jedinstvo. Svađe su iza nas, jer ukoliko nismo jedinstveni, rivali će nas pregaziti. Nadam se da ćemo ovakvo jedinstvo pronaći i u drugim sferama života u Srbiji", rekao je Jeremić.

Predsednik Upravnog odbora TSS Toplica Spasojević kao prioritet za narednu godinu izdvojio je početak izgradnje nacionalnog teniskog centra.
"Moramo da talentovanoj djeci omogućimo mnogo bolje uslove od onih koje su imali Đoković, Tipsarević i ostali asovi. Očekujem da teniski centar, koji će imati 10 otvorenih i četiri zatvorena terena, počnemo da gradimo naredne, a završimo 2013. godine", rekao je Spasojević.

TSS je proglasio i najbolje u ostalim kategoijama. Najbolji trener je Nikola Živković, dok je Marijana Veljović izabrana za najboljeg sudiju.

Nagrade su dobili i najbolji juniori u kategoriji do 12 godina (Mia Mijatović, Miomir Kecmanović), do 14 godina (Ivana Jorović, Filip Grbić) i do 16 godina (Saška Gavrilovska i Nikola Milojević).

Posebna priznanja uručena su Nebojši Viškoviću za najboljeg TV komentatora i Nebojši Mandrapi za najboljeg teniskog novinara u štampanim medijima.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC