• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Živim između sna i jave

Najbolja teniserka sveta Ana Ivanović izjavila je da su joj poslednje dve nedelje "između sna i realnosti" i da još nije svesna šta joj se dogodilo.

 Ana Ivanović: Živim između sna i jave Izvor: MONDO

Ivanovićeva je prošle nedelje trijumfovala na Rolan Garosu i time došla do prve pozicije na WTA listi.

On aje istakla da nije mogla ni da zamisli posle turnira u Berlinu i Rimu, gde nije igrala dobro, da će pobediti na Rolan Garosu.

"Imala sam dosta vremena za pripreme. Pričala sam dosta sa trenerima kako da se nosim sa pritiskom i uspela sam da preokrenem' To se dogodilo na Rolan Garosu i srećna sam zbog toga", rekla je Ivanovićeva.

Ona je dodala da je u finalu u Parizu njena prednost bila u tome što je prošle godine stigla do završnice, za razliku od Ruskinje Dinare Safine.

"Imala sam iskustvo koje mi je dodalo samopouzdanje", rekla je Ivanovićeva i dodala da je finale Rolan Garosa bio njen najlepši meč u životu.

Na pitanje kakvi su joj naredni planovi, srpska teniserka je odgovorila da je pauzu od dva dana iskoristila da dođe u Beograd, a da već u sredu počinje sa kondicionim pripremama za Vimbldon.

"Sigurno je da će sada na meni biti veći pritisak. Takođe, sigurna sam da ću uživati u mečevima na Vimbldonu", rekla je Ivanovićeva.

Ona je ponovila da je osvajanje Rolan Garosa za nju "neka vrsta sna" i zaključila da će sada pritisak na nju biti veći, ali da će imati više samopouzdanja i motivacije.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC