• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: U 2012. godini slavimo titulu!

Igrači, stručni štab i čelnici Rukometnog kluba Borac m:tel svojim vjernim navijačima su dali čvrsto obećanje da će u 2012. godini zajedno proslaviti titulu!

 Borac m:tel: U 2012. godini slavimo titulu! Izvor: MONDO

U 2011. je osvojen Kup Bosne i Hercegovine i vicešampionski lovor, prikazana kvalitetna izdanja u SEHA ligi i Evropi, međutim, crveno-plavi su odlučni da u Novoj godini naprave iskorak i konačno dođu do krune. Član Upravnog odbora Banjalučana Zoran Kalinić ubijeđen je da šampionski pehar stiže u Banjaluku.

"Siguran sam da ćemo biti prvaci i da će se na jesen u ‘Boriku’ igrati Liga šampiona. Možda još uvijek nemamo kvalitet za ozbiljniji iskorak u Evropi, ali imamo tim koji obećava i koji može da preuzme primat u BiH. Našim navijačima želim sve najbolje u 2012. godini i pozivam ih da u što većem broju dođu na tribine ‘hrama’ sporta, te tako daju doprinos povratku rukometa na mjesto koje mu pripada", poručio je Kalinić, prenosi zvanični sajt Borca m:tel.

Direktor Boris Đogo odao je priznanje pristalicama kluba jer su Borčeve utakmice bile među najposjećenijim u SEHA ligi, a pri tom je i atmosfera bila vrhunska.

"Navijačima čestitam na tome i obećavam da ćemo u 2012. godini pružati još bolja izdanja, osvojiti još više bodova i dobro se spremiti za Premijer ligu BiH, u kojoj nas može zadovojiti samo titula. Svima nama želim da, prije svega, budemo zdravi, srećni i uspješni u poslu koji obavljamo. Publika nam je bila velika podrška u 2011. i pozivam je da ostane uz Borac i u bitkama za prvaka, nakon kojih ćemo, nadam se, svi zajedno da slavimo", istakao je Đogo, uputivši poziv navijačima da 28. januara dođu u "Borik" i pomognu ekipi da protiv Lovćena trijumfalno započne Novu godinu.

Sportski direktor Goran Malić bio je kratak i jasan.

"Neka nas sve zdravlje posluži. Nadam se da će navijači i dalje uživati u izdanjima svog omiljenog kluba. Mi ćemo se potruditi da im se odužimo i u vitrine donesemo šampionski pehar".

Optimista je i šef stručnog štaba kluba iz Gospodske ulice Dragan Marković.

"I u 2011. godini smo bili blizu šampionskog pehara, ali smo bez njega ostali u uzbudljivoj završnici prvenstva. Ipak, ovog puta smo najveći favoriti za osvajanje prvog mjesta, siguran sam da to možemo potvrditi na parketu i nadam se da će već sljedeće jeseni Borac m:tel igrati u najjačem klupskom rukometnom takmičenju u Evropi", naglasio je Marković.

I Vladimir Vranješ od starta sezone obećava krunu.

"Još davno sam rekao da možemo do titule, i dalje to tvrdim. Biće nam potrebno i malo sportske sreće, ali sam optimista. Navijačima želim mnogo zdravlja i sreće, uz poruku da nas i dalje bodre", rekao je Vranješ.

Ivan Karačić se nada da će igrači zajedno sa navijačima na proljeće slaviti šampionski lovor.

"Ne sumnjam da će titula biti naša. Na putu do nje trebaće nam i podrška sa tribina. Zato se nadam da će naši vjerni navijači na svakoj utakmici napuniti "Borik" u kojem ćemo se na kraju sezone zajedno radovati", zaključio je Ivan Karačić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC