• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Teško do medalje u Pekingu

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić izjavio je će biti teško osvojiti neku od medalja na Olimpijadi u Pekingu.

 Terzić: Teško do medalje u Pekingu Izvor: MONDO

"Najmanje osam reprezentacija pretenduje na medalju i biće teško popeti se na pobedničko postolje. Prethodni uspesi nas obavezuju da postignemo dobre rezultate, ali neće biti lako", rekao je Terzić novinarima u bogradskom hotelu "M"na okupljanju tima.

Selektor Srbije je istakao i da će četvrtfinalna utakmica na turniru u Pekingu biti odlučujuća.

"Na olimpijskom turniru su dozvoljeni kiksevi, ali za nas je najvažnija četvrtfinalna utakmica, jer je to prekretnica za konačan plasman u Pekingu. Važno je u kakvoj ćemo formi biti pred tu utakmicu, ali nadam se da možemo da se plasiramo i dalje od četvrtfinala", rekao je Terzić.

On je dodao da očekuje da, ukoliko sve reprezentativke budu zdrave, reprezentacija Srbije napravi dobar rezultat na Olimpijskim igrama.

Kapiten odbojkaške reprezentacije Vesna Čitaković Đurišić rekla je da se Srbija nalazi u vrlo teškoj grupi, ali da veruje da će uspeti da napravi dobar rezultat.

"Nalazimo se u vrlo teškoj grupi, ali ako želimo da napravimo dobar rezultat, moramo dobro da igramo. Ne plašimo se nijedne reprezentacije, jer znamo da igramo odbojku", rekla je ona.

Čitaković Đurišić je naglasila da ako se reprezentacija plasira u četvrtfinale, može da osvoji i jednu od medalja.

Libero reprezentacije Suzana Ćebić rekla je da je plasmanom na olimpijski turnir reprezentacija Srbije ispunila cilj, ali da se nijedna reprezentativka neće time zadovoljiti.

"Ispunile smo cilj i idemo na Olimpijske igre, što je san svakog sportiste. Nijedna igračica se time neće zadovoljiti, i pokušaćemo da u Pekingu napravimo dobar rezultat", rekla je Ćebićeva.

Ćebićeva je naglasila i da na Olimpijskim igrama neće biti lako jer na odbojkaškom turniru učestvuju jake reprezentacije.

"Najjačih 12 ekipa je izborilo olimpijsku vizu, i neće biti lako, jer sve reprezentacije igraju dobro. Nadam se da ćemo uspeti dobro da odigramo i popnemo se na pobedničko postolje", rekla je ona.

Srbija će na odbojkaskom turniru u Pekingu igrati u grupi B sa reprezentacijama Brazila, Italije, Poljske, Rusije, Kazahstana i Alžira.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC