• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: I Anja Spasojević ide u Peking?

Anja Spasojević tražila razgovor sa selektorom, a potom imala otvoren dijalog sa ostalim igračicama iz reprezentacije. Možda i ona ide u Peking.

 ODBOJKA: I Anja Spasojević ide u Peking? Izvor: MONDO

"Buntovna" Anja Spasojević se pokajala i tražila je razgovor sa selektorom odbojkaške reprezentacije Zvezdanom Terzićem kako bi izgledili nesporazume i eventualno se vratila u nacionalni tim i igrala na Olimpijskim igrama u Pekingu, saznaje MONDO.

Terzić je Anju Spasojević "prepustio" ostalim članicama srpske reprezentacije i odluku o njenom eventualnom povratku prepuistio njima. Naime, Anja Spasojević i ostale igračice imale su dug i otvoren razgovor, pa postoji mogućnost da se i ona ipak nađe na spisku putnica za Peking.

Da li su razgovori urodili plodom i bili konstruktivni znaće se najkasnije u petak za kada je selektor odbojkaškog tima najavio je da će objaviti konačak spisak igračica koje će se pripremati za OI. U nedelju ženska odbojkaška reprezentacija odlazi na pripreme na Rogli.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije počela je pripreme za Olimpijske igre u Pekingu okupljanjem u beogradskom hotelu „M“. Srbija će u Pekingu igrati u B grupi sa Brazilom, Rusijom, Italijom, Kazahstanom i Alžirom. Odbojkašice će na Olimpijskim igrama u Pekingu igrati od 9. do 23. avgusta.

Zoran Terzić, prvi trener ženske seniorske reprezentacije Srbije, najavio je da će konačan spisak igračica, koje će se pripremati za Olimpijske igre biti poznat u petak.

Srbija će na odbojkaskom turniru u Pekingu igrati u grupi B sa reprezentacijama Brazila, Italije, Poljske, Rusije, Kazahstana i Alžira.

Pre nešto više od mesec dana, Anja Spasojević je održala konferenciju za novinare na kojoj je pokušala da objasni razloge nesorazuma sa Terzićem.

Ona je tada rekla da će "igrati za reprezentaciju ukoliko neko bude smatrao da treba da igra", ali da je za nju sada "kasno i za Japan i za Peking".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC