• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"DELFINI": A zašto nas nema na tv-u!?

Vaterpolisti Srbije ogorčeni što su zaboravljeni i što njihovih utakmica nema u televizijskim prenosima. Zašto, pitaju se oni.

 "DELFINI": A zašto nas nema na tv-u!? Izvor: MONDO

"Nadamo se da su gledaoci kraj malog ekrana uživali u našoj pobjedi nad Rumunijom (14:5), rekoše srpski vaterpolisti poslije još jedne odlične igre i trijumfa na Evropskom prvenstvu u Holandiji.

Momci, žao nam je da vam kažemo, ali nije bilo televizijskog prenosa. Neki od nas gledali su vas preko live streama na sajtu Evropske plivačke federacije (LEN), većina je čekala izvještaje da pročita. Kad već nije mogla da gleda.

Radio-televizija Srbije po drugi put tokom takmičenja u Holandiji nije prenosila utakmice ovog trofejnog sporta, jedinog kolektivnog sporta koji je do sada obezbijedio plasman na Olimpijske igre u Londonu. Na komentarima na raznim sajtovima, uključujući naš portal, građani Srbije su ogorčeni što nije bilo prenosa.

Nije jasno zašto prenosa nije bilo. A termin je bio idealan - subota, rano popodne, 13 časova.

Putem sajta Vaterpolo saveza Srbije postavljeno je više argumenata zašto je prenosa trebalo i moralo da bude.

Prije svega, igra se jedno od najvećih međunarodnih takmičenja - Evropsko prvenstvo, potom vaterpolo reprezentacija je svjetski vicešampion, osvajač evropske i olimpijske bronze, pobjednik Svjetske lige i Svjetskog kupa, ima u svojim redovima najbolje vaterpoliste svijeta u prethodne dvije godine (Filipa Filipovića i Vanju Udovičića)...

Takođe, u vaterpolo reprezentaciji se ne pamti da je neki igrač otkazao poziv u nacionalni tim, na svakom takmičenju je u samom vrhu ili na vrhu, a igrači su primjer za mlade: nemaju nikakve afere, ne prate ih skandali, plene vaspitanjem, obrazovanošću, ponašanjem, odnosu prema obavezama, medijima...

"Šta je još potrebno da bi se njihove igre na šampionatu Evrope ispratili na način na koji sigurno žele brojni ljubitelji sporta u Srbiji i Republici Srpskoj a i šire", postavljeno je pitanje na sajtu VSS.

Inače, VSS ima potpisan ugovor sa RTS-om oko prenosa utakmica na velikim takmičenjima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC