• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: "Terminator" odlazi u Crnu Goru?

"Zvezda ne može da isprati moje uslove, ali ni da stvori tim za Ligu šampiona koja počinje u septembru", izjavio je Nenad Peruničić za "Vijesti".

 RUKOMET: "Terminator" odlazi u Crnu Goru?  Izvor: MONDO

Nenad Peruničić, u svetu rukometa poznat i pod nadimkom "Terminator", vrlo verovatno, od naredne sezone igraće za podgoričku Budućnost, čija uprava ima ambiciozne planove u crnogorskom prvenstvu i evropskom Čelendž kupu.

Prema pisanju podgoričkih "Vijesti", dosadašnji kapiten Crvene zvezde imao je kontakte sa upravom Budućnosti, čiji je cilj da u narednoj sezoni prekine dominaciju Lovćena i Berana na domaćoj sceni, kao i da učini nešto više na evropskom nivou.

"Reč je o ambicioznom poduhvatu, koji me zainteresovao, jer želim da učestvujem u njemu. Imam dosta prijatelja u Podgorici, gradu koji zaslužuje da ima jak, ozbiljan muški rukometni klub. Narednih dana sešćemo i definisati ponudu Budućnosti", izjavio je Peruničić za "Vijesti".

Peruničić je dodao da još nije bilo konkretnih razgovora sa upravom Budućnosti, jer mora najpre da definiše status u Crvenoj zvezdi, sa kojom je u tek završenoj sezoni osvojio titulu prvaka Srbije.

"Kako sada stvari stoje, Zvezda ne može da isprati moje uslove, ali ni da stvori tim za Ligu šampiona koja počinje u septembru. A ja želim još da igram i mislim da još godinu dana mogu da odigram na dobrom nivou. Ipak, moja veza sa Zvezdom nije samo kao igrača, već postoje planovi da budem funkcioner u klubu, zapravo predsednik kluba", kaže "Terminator".

Peruničić je karijeru počeo u rodnim Pljevljima, reputaciju prvog rukometnog bombardera stekao je u evropskim gigantima Kilu, Barseloni i Magdeburgu. Pored mogućnosti da karijeru nastavi u Budućnosti, Peruničić ima i ponudu španske ekipe Bidasoa, sa kojom je 1995. godine osvojio titulu prvaka Evrope.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC