• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić nije zvao Anju Spasojević na Olimpijadu

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić saopštio je spisak igračica koje će se pripremati za OI, a na njemu nema Anje Spasojević.

 Terzić nije zvao Anju Spasojević na Olimpijadu Izvor: MONDO

Na spisku se nalazi 16 igračica: tehničari Maja Ognjenović, (Metal Galci), Maja Simanić (Rijeka), Bojana Živković (C. zvezda), libera Suzana Ćebić (Jedinstvo), Silvija Popović (Poštar 064), korektori Jovana Brakočević (Koeneljano), Ivana Nešović (C. zvezda), blokeri: Vesna Čitaković Đurišić (Ezačibaši), Nataša Krsmanović (Volero), Stefana Veljković (Poštar 064), Aleksandra Petrović (Poštar 064), primači Jelena Nikolić (Takefudži Bambu), Ivana Đerisilo Stanković (Volero), Sanja Malagurski (Nova Gorica), Jovana Vesović (Jedinstvo) i Brižitka Molnar (Metal Galaci).

Na spisku Zorana Terzića ipak nema imena Anje Spasojević, koja je zbog nesporazuma sa selektorom propustila poslednje akcije nacionalnog tima.

Spasojevićeva je u četvrtak zatražila razgovor sa Terzićem, ali je on preporučio da razgovara sa koleginicama iz reprezentacije, što je ona učinila, kako bi joj same saopštile da li je neophodna ekipi.

Dugi pregovori sa reprezentativkama ipak nisu dali pozitivne rezultate zbog čega Anja Spasojević neće biti deo tima na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Reprezentacija Srbije će prvi, bazični deo priprema obaviti na Rogli u Sloveniji od 16. juna do 2. jula.

Selektor će na Olimpijske igre u Pekingu, koje počinju 6. avgusta, moći da vodi samo 12 igračica, što znači da će četiri morati da otpadnu sa spiska.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC