• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komisija: Borilišta spremna za Univerzijadu

Delegacija predstavnika tehničkih komisija za individualne sportove obišla je objekte u Beogradu i dala zeleno svetlo za Univerzijadu.

 Komisija: Borilišta spremna za Univerzijadu Izvor: MONDO

Predstavnici komisije koji se nalaze na programu Univerzijade 2009. godine u Beogradu ocenili su u petak, nakon inspekcije terena u našem glavnom gradu, da su sportska borilišta apsolutno spremna za predstojeća nadmetanja.

Generalni sekretar Međunarodne federacije univerzitetskog sporta (FISU) Erik Sentron istakao je da je cilj svih koji su uključeni u organizaciju Univerzijade da ona bude "najveća do sada".

"Beograd će sledećeg leta ugostiti preko 12.000 sportista iz 170 zemalja koji će se takmičiti u 21 sportu i preko 300 disciplina. To je zaista imponzantan sportski događaj", rekao je Sentron.

Predesednik Univerzitetskog sportskog saveza Srbije Siniša Jasnić poručio je u ime organizatora da se neće zadovoljiti ispunjenjem minimuma neophodnih uslova, već da je velika želja svih njegovih saradnika da Beograd bude domaćin "najveće i najuspešnije Univerzijade do sada".

"Objekti koji su rekonstruisani u sklopu priprema za Univerzijadu ostaće trajan legat Beogradu i narednim generacijama naših sugrađana" napomenuo je Jasnić.

Delegacija FISU obišla je objekte na Beogradskom sajmu i Adi Ciganliji, u hali "Ekspo", kao i beogradsku "Arenu"i stadione Partizana i Crvene zvezde.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC