• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perun ostaje u Zvezdi, Butulija novi trener!

Nekadašnji rukometni reprezentativci ponovo će sarađivati u ekipi Crvene zvezde, samo što će jedan od njih igrati, a drugi stajati pored aut-linije!

 Perun ostaje u Zvezdi, Butulija novi trener! Izvor: MONDO

Nenad Peruničić produžio je u utorak ugovor sa crveno-belima i tako okončao nagađanja gde će nastaviti karijeru, dok je Igor Butulija pristao da preuzme funkciju šefa stručnog štaba.

Direktor Zvezde Ilija Jović rekao je da su šampionske ambicije kluba potvrđene potpisivanjem ugovora sa Peruničićem i Nenadom Maksićem, ali i time što je za trenera doveden bivši kapiten ekipe.

"Treba iskoristiti euforiju koja je nastala plasmanom ženske i muške reprezentacije na velika takmičenja. Želimo da budemo lider u prvenstvu i da igramo značajnu ulogu u Ligi šampiona", rekao je Jović.

Butulija, koji se trenutno nalazi u Beču, biće zvanično predstavljen naredne nedelje. Upravo je ostanak Peruničića u timu bio jedan od njegovih ključnih uslova.

Potpredsednik kluba Ljubiša Stojiljković saopštio je da će dosadašnji trener Nenad Kraljevski, koji je ovog proleća sa seniorima osvojio titulu prvaka Srbije, verovatno ostati u Zvezdi da radi sa mlađim kategorijama.

(Beta/MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC