• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana traži svežinu za Vimbldon

Ana Ivanović u Londonu brusi formu za treći gren slem sezone, odmara se od napora na Rolan Garosu i pokušava da sanira lakšu povredu kuka.

 Ana traži svežinu za Vimbldon Izvor: MONDO

Šampionka Rolan Garosa i prva teniserka sveta Ana Ivanović već nekoliko dana se nalazi u Londonu, gde obavlja poslednje pripreme za novi gren slem turnir i veliki izazov - Vimbldon, koji počinje u ponedeljak, 23. juna.

Ona je prošle godine na najpoznatijim svetskim travnatim terenima dogurala do polufinala, gde je poražena od buduće osvajačice turnira, Amerikanke Venus Vilijams.

Gejvin Versi, direktor menadžment kompanije Dena Holcmana, koja zastupa mladu srpsku teniserku, rekao je za servis "Bi-Bi-Sija" (BBC) na srpskom jeziku da Ana pokušava da se osveži posle dve naporne nedelje u Parizu i proslave u Beogradu, koja je usledila.

Ivanovićeva se takođe trudi da sanira lakšu povredu desnog kuka.

"Ovogodišnji Vimbldon - na koji Ana dolazi kao glavni favorit - jeste nova vrsta izazova za nju. Niko ne zna kako će se ona nositi sa tim, ali ćemo mi učiniti sve da je podržimo. Uostalom, ona ima samo 20 godina, a već je najbolja na svetu. Čak i da spadne na drugu ili treću poziciju, ovo je već fantastična godina za nju", rekao je Versi.

On navodi da je od Aninog proboja na vrh WTA liste dodatno poraslo interesovanje medija, ali da to ne utiče na nju.

"I među medijima i među sponzorima je uvek postojala velika tražnja za Anom. Posle pobede na Rolan Garosu ona je samo uvećana, ali to nije promenilo ni nju, niti život koji vodi. Ovo je u svakom slučaju veoma uzbudljivo vreme za nju".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC