• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Federer se plaši!

Novak Đoković je treći teniser sveta, ima 21 godinu i očigledno smatra da je dosta bilo preteranog respektovanja bolje rangiranih igrača.

 Đoković: Federer se plaši! Izvor: MONDO

Posle teškog poraza koji mu je u finalu Rolan Garosa naneo Rafael Nadal, u psihu Rožea Federera uvukli su se strah i nesigurnost i to bi kroz dve nedelje moglo da ga košta gubitka titule na Vimbldonu, koju ljubomorno čuva još od 2003. godine, smatra Đoković.

"Neke stvari se menjaju. Mislim da je Rože uzdrman neuspehom u Parizu, a i inače nije bio mentalno stabilan tokom poslednjih nekoliko meseci. Normalno je da posle četiri godine dominacije dođe pad", rekao je srpski as, koji je zimus svrgnuo Federera sa trona Australijan opena.

"Dolaze nova imena, talentovani igrači koji sve više veruju da mogu da ga pobede, a ja sam samo jedan od njih. Rože se odjednom unervozio",
dodao je Đoković.

On je dodao da poraz od Nadala u finalu Kvinsa prošle nedelje neće umanjiti njegove ambicije na Vimbldonu.

Đoković se ovih dana relaksira, lagano trenirajući pred početak trećeg gren slema sezone, a u sredu je "sparingovao" sa gradonačelnikom Londona Borisom Džonsonom.

Njih dvojica odigrala su nekoliko poena u senci britanskog parlamenta, kraj reke Temze, a povod je bila promocija sportskih zona na otvorenom, koje tamo gradi Adidas.

"Plasman u finale Kvinsa samo me je dodatno motivisao za Vimbldon. Dobro je za tenis što ljudi više ne pričaju samo o dvojici tenisera. Kao osvajač jednog gren slem turnira imam mnogo više razloga da verujem kako mogu ozbiljno da ugrozim Federera i Nadala. To je sada samo stvar mentalne snage".

Nadal je prethodne dve godine gubio u finalu od Federera, a prošle godine mu je Đoković predao polufinale zbog žuljeva i bola u leđima.

"Nadal je ove godine veoma motivisan da osvoji turnir. Ali ja sam jedan od onih koji žele da naprave iznenađenje. Samo treba da se ponašam normalno i igram agresivno",
završio je Novak.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC