• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: "Tri musketara" pa Jelena

Drugog dana takmičenja na Vimbldonu, nastupiće Jelena Janković i čak trojica srpskih tenisera, svi u singl konkurenciji.

 VIMBLDON: "Tri musketara" pa Jelena Izvor: MONDO

Srpski predstavnici počeli su Vimbldon maksimalnim učinkom u ponedeljak. Drugog dana takmičenja na teren će Jelena Janković i čak trojica tenisera, svi u singl konkurenciji.

Viktor Troicki i Ekvadorac Nikolas Lapenti otvoriće program na terenu broj 19.

Njihov prvi okršaj počeće u 13 časova. Lapenti je iskusan igrač, ima skoro 32 godine i svojevremeno je bio šesti reket sveta. Danas zauzima 65. mesto na ATP listi, dok je Troicki 89. i debituje na Vimbldonu.

Kada će tačno na travu ostali naši aduti, zavisi od trajanja prethodnih mečeva na pojedinim terenima, pošto su Tipsarević, Pašanski i Jankovićeva ostavljeni za kraj dnevnog programa.

Tipsarevićev meč sa Francuzom Tijerijem Asjonom treći je na rasporedu na terenu broj 17. Pre toga će se od 13 časova sastati Karolina Voznijački i Eva Hrdinova, pa Pol Anri Matje i Oskar Ernandez.

Asjon je 119. na ATP listi i prošle godine je u Lionu savladao Janka rezultatom 6:3, 7:6.

Boris Pašanski i Britanac Kris Iton, 661. reket sveta, četvrti su po redu na terenu broj 3.

Počevši od 13 časova tamo će igrati Giljermo Kanjas i Tomi Has, zatim će Frančeska Skjavone i Tamira Pašek završiti meč započet u ponedeljak, a onda na teren izlaze Vera Zvonareva i Aiko Nakamura.

Jelena Janković, koja je prethodne dve godine ispadala u četvrtom kolu, ovog puta je imenovana za drugog nosioca. U pohod ka boljem rezultatu krenuće protiv Ukrajinke Olge Savčuk (113. na WTA).

"Džej Džej" igraće na terenu broj 1, ali tek pošto se završe mečevi Rišar Gaske - Mardi Fiš, Marija Šarapova - Stefani Forec i Endi Rodik - Eduardo Švank. Pošto program na tom terenu počinje u 14 časova, Jelena će zaigrati tek u večernjim satima.

Nagradni fond trećeg gren slem turnira iznosi 11.812.000 funti. Pobednici u muškoj i ženskoj konkurenciji zaradiće po 750.000 funti.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC