• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Mene pritisak pokreće!

"Pritisak doživljavam kao odraz ličnih ambicija", rekla je prva igračica na WTA listi britanskim novinarima, koji je doživljavaju kao favorita.

 Ana: Mene pritisak pokreće!  Izvor: MONDO

Svetla Centralnog terena Sveengleskog kluba u Londonu najjača su kada igra svetski broj 1. To je, od nedavno, Ana Ivanović.

Ove godine, njeno ime nalazi se u vrhu liste najčešće unošenih zahteva na Internet pretraživačima, kakvi su Google, Yahoo i ostali. Svi pričaju o Ani Ivanović, pobednici Rolan Garosa i prvoj igračici na WTA listi.

Kako će to uticati na mladu Srpkinju? Ona tvrdi, pozitivno.

"To je veliki izazov za mene, nešto sasvim novo i zanimljivo. Volim da se suočim sa svakim izazovom koji mi se nađe na putu. Ali, pored svega toga, mislim da sam i dalje ista osoba. Jedina promena koju osećam je, što sada imamo malo više samopozdanja", pričala je Ana posle pobede u prvom kolu Vimbldona nad Rosanom de Los Rios iz Paragvaja (6:1, 6:2).

Na terenu nije provela ni sat vremena.

"Primetila sam da kada na turnir dođete kao prvi nosilac, mnogi ljudi jednostavno očekuju da pobedite. Kada im kažem da želim da idem meč, po meč, oni misle da je to samo kliše. Ali, igra se na travi. Ovde morate mnogo brzo da radite. Sve se dešava munjevito i mnoge igračice mogu da budu opasne. Morate da budete na oprezu od prvog poena", obazriva je Ana Ivanović.

Prvo mesto je neke tenisere promovisalo u legende, dok su drugi zauvek pali i nikada se oporavili.

"Pritisak doživljavam kao odraz ličnih ambicija. Ako to shvatite kao pozitivnu stvar, onda ste u situaciji da uradite nešto nezaboravno. Dakle, ako tenziju doživite na taj način, ona će biti vaš pokretač", objasnila je Ana svoje poimanje uloge favorita.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC