• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Srbija bez kapitena po vizu za OI

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije saopštio spisak 12 igračica na koje računa za kvalifikacioni olimpijski turnir u Ankari. Jelena Nikolić izostala zbog povrede stopala.

 ODBOJKA: Srbija bez kapitena po vizu za OI  Izvor: MONDO

Srbija će na evropskom kvalifikacionom turniru u Ankari pokušati da obezbijede učešće na Olimpijskim igrama u Londonu ove godine. Selektor Srbije Zoran Terzić opredijelio se za tim za Tursku, poslije dosta razmišljanja zbog brojnih povreda. Na spisku nema kapitena Jelene Nikolić, koja je povrijedila stopalo.

Na Terzićevom spisku nalaze se tehničari Maja Ognjenović i Ana Antonijević, korektori Jovana Brakočević i Sanja Starović, libero Suzana Ćebić, blokeri Nataša Krsmanović, Milena Rašić i Nađa Ninković i primači Brižitka Molnar, Jovana Vesović, Tijana Malešević i Jelena Blagojević.

Na turniru u Ankari Srbija će igrati u grupi B zajedno sa selekcijama Rusije, Holandije i Poljske, dok će u grupi A nastupati Njemačka, Hrvatska, Turska i Bugarska.

Plasman na Olimpijske igre obezbijediće samo pobjednik turnira.

Turnir je na programu od 1. do 6. maja, a Srbija će prvi duel igrati 2. maja. Prvi protivnik Terzićevim izabranicama biće reprezentacija Holandije. Dan kasnije najbolje srpske odbojkašice igraće protiv Rusije, a 4. maja rival će im biti Poljska. Svi mečevi na programu su od 13 časova.

Po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe 5. maja, po unakrsnom sistemu, igraće u polufinalu, dok je finale zakazano za nedjelju, 6. maj.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC