• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujasinović: Možda još nije kraj...

Legendarni srpski vaterpolista izjavio je da će sljedeće nedjelje donijeti definitivnu odluku o nastavku karijere.

 Vujasinović: Možda još nije kraj...  Izvor: MONDO

Dan poslije osvajanja još jedne šampionske titule sa Partizanom Vujasinović je rekao da još mora da riješi neke stvari i da će za sedam dana znati da li stavlja tačku na karijeru ili ostaje u bazenu.

"Ne mogu još da kažem da je kraj, preostaje mi da ovih dana da riješim neke stvari, pa ću sljedeće nedjelje moći da dam konačan odgovor. U svakom slučaju ako je kraj, onda mi je drago da sam se oprostio titulom", rekao je Vujasinović.

On nije mogao da se odluči da li mu je posljednja titula najdraža, iako je Crvena zvezda bila konkurentniji i jači rival nego prethodnih godina.

"Meni su sve titule drage, za svaku mora da se uloži veliki trud. A što se tiče Zvezde i toga da je bila blizu, mislim da je bila bliža 1992. i 1993. godine kad sam ja igrao za Zvezdu i kada smo osvojili dve šampionske titule", našalio se Vujasinović.

Vujasinović je karijeru počeo u riječkom Primorju, a zatim je nastupao za Crvenu zvezdu, Partizan, Barselonu, Romu, Pro Reko, a imao je i letnje epizode na Malti i Brazilu.

Trofeje koje je osvojio je gotovo nemoguće nabrojati, ali osvojio je 15 nacionalnih titula, četiri Evrolige i mnogobrojne Kupove.

Za reprezentaciju je odigrao 341 utakmicu i postigao 391 gol. U riznici medalja, između ostalih, ima tri sa Olimpijskih igara (dve bronze i srebro), četiri sa Svetskih prvenstava (zlato, srebro i dve bronze) i pet sa šampionata Evrope (tri zlata i dva srebra).

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC