• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Paša se obrukao

Boris Pašanski pokvario je perfektan start srpskih tenisera na ovogodišnjem Vimbldonu.

 VIMBLDON: Paša se obrukao  Izvor: MONDO

Redom su Ana, Novak i Ilija Bozoljac, pa Troicki i Tipsarević u dublu, a zatim obojica u singlu i na kraju Jelena Janković nizali pobede na londonskoj travi, pre nego što se Paša obrukao u duelu sa protivnikom koji je čak 547. mesta slabije rangiran na ATP listi.

Britanac Kris Iton, 661. teniser sveta koji na trećem gren slemu sezone učestvuje po pozivu organizatora, slavio je u tri seta - 6:3, 7:6 (6), 6:4.

Brže podloge izvesno je da ne leže Pašanskom, koji još nikada u karijeri nije zabeležio pobedu na londonskoj travi. Specijalista za šljaku ni ovog puta se nije proslavio, a tome su, pored Itona, koji je odservirao čak 26 asova, malo kumovale i sudije koje su u nekoliko navrata "domaćinski navukle" za Britanca.

Ipak, teško da i to može da opravda Pašu, koji nije uspeo da osvojio ni set protiv dvadesetjednogodišnjaka kom je ovog susreta stajao "krompir" u rubrici pobede na ATP turnirima.

Brejk u osmom gemu bio je dovoljan Itonu da reši prvi set u svoju korist. Drugi se rešavao u taj-brejku gde su nijanse prevagnule na stranu domaćeg tenisera, dok je u trećem setu jedini brejk vidjen u poslednjem gemu meča, koji je zaključen nakon 112 minuta.


(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC