• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal: Bolje me ne zovite

Najbolji španski teniser ne želi da igra protiv Čilea u Dejvis kupu 8. februara.

 Nadal: Bolje me ne zovite Izvor: MONDO

Rafael Nadal, najbolji španski teniser, poručio je selektoru Emiliju Sančezu Vikariju da ga izostavi sa spiska putnika za Dejvis kup meč sa Čileom u dalekoj Limi, od 8. do 10. februara.

Trostruki osvajač Rolan Garosa i drugi igrač na ATP listi misli da njegova zemlja ima bolje izglede da pobedi Fernanda Gonzalesa, Nikolasa Masua i drugove ukoliko on ne bude u timu.

"Upravo sam doputovao iz Australije i pokušavam da se priviknem na vremensku razliku od deset sati. Ako budem otišao u Peru sada, sigurno neću biti sto odsto spreman", izjavio je Nadal u sredu.

"Bolje je da otputuju oni koji su se već pripremili za to. Ne smatram da sam spreman za taj duel."

Nadal je na Australian Openu stigao do polufinala, gde ga je počistio Žo-Vilfred Conga sa 3:0 u setovima. Pre Melburna, Nadal je igrao već jedno finale u 2008. godini, u Čenaju, u kojem ga je pobedio Mihail Južnji sa 3:0.

"Uvek sam činio sve što je u mojoj moći da igram za nacionalni tim. Ovo je prvi put da ne mogu da volontiram. Nadam se da ljudi razumeju moje razloge, a ako ne - žao mi je!", poručio je jedan od sportskih idola Španaca.

Nadal je podsetio da su svi ostali španski teniseri, računajući Davida Ferera (5), Tomija Robreda (17), specijalistu za šljaku na kojoj će se i igrati u Limi Nikolasa Almagra, kao i Fernanda Verdaska spremni za duel.

"Mislim da ćemo svejedno pobediti i otići u četvrtfinale. Ako me selektor želi, putovaću sa timom u narednoj rundi", dodao je Nadal.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC