• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Ziki i Nestor ubedljivi na startu

Najbolji dubl igrač Srbije Nenad Zimonjić i njegov partner Daniel Nestor sa uspehom su započeli takmičenje u igri parova na Vimbldonu.

 VIMBLDON: Ziki i Nestor ubedljivi na startu Izvor: MONDO

Srpsko-kanadski duet, koji je na prestižnom turniru u Londonu postavljen za druge nosioce, u prvom meču je savladao domaći par Aleks Bogdanović-Džonatan Marej rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 7:6, 6:1 posle 107 minuta igre.

Prvi duel Zimonjića i Nestora na Vimbldonu bio je planiran za sredu, ali su organizatori turnira zbog dužine ostalih mečeva tog dana, bili primorani da ga naknadno uvrste u program za četvrtak.

Ziki i Nestor će u drugoj rundi odmeriti snage sa američkim parom Rejdživ Ram-Bobi Rejnolds, koji su na startu takmičenja eliminisali zemljake Amera Delića i Brendana Evansa sa 6:2, 7:6, 6:3.

Nenad Zimonjić će uzeti učešće i u miksu dublu, gde će mu partnerka biti Kineskinja Tjantjan Sun. Njih dvoje su osmi favoriti za osvajanje titule, zbog čega će biti slobodni u prvom kolu.

U igri mešovitih parova nastupaće i Dušan Vemić sa Italijankom Flavijom Penetom. Oni će na startu igrati protiv Španjolke Nurije Ljagostere Vives i Tajlanđanina Sančaja Rativatane.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC