• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević miran, Jelena zadovoljna

Pobedivši Endija Rodika, Janko Tipsarević je potvrdio da bolje igra na velikim terenima i protiv bolje rangiranih protivnika.

 Tipsarević miran, Jelena zadovoljna Izvor: MONDO

Tipsarević je na putu do plasmana u treće kolo Vimbldona ostvario možda i najveću pobedu u karijeri, savladavši šestog nosioca Endija Rodika rezultatom 3:1.

"Ovo mi znači sve na svetu. Drago mi je što sam pobedio i što Srbija i dalje ima predstavnika u muškom singlu".

Po rejtingu drugi srpski teniser ponovio je ranije izrečenu tvrdnju, da bolje igra na velikim terenima i protiv bolje rangiranih protivnika.

"Uvek dobro igram velike mečeve", rekao je Tipsarević, koji je na ovogodišnjem Australijan openu igrao pet setova sa Rožeom Federerom i odlučujući izgubio rezultatom 10:8.

Tipsarević je lako objasnio kako je pobedio.

"Pogledao sam statistiku i odgovor je jednostavan. Pobedio sam jer sam iskoristio svoje šanse, a on nije. Imao je mnogo brejk poena i nije ih iskoristio. Dobro je što me nije naterao da igram previše u tim set i brejk poenima".

Rodik je bio potpuno razočaran posle neuspeha, a na zvaničnom sajtu Vimbldona piše da je Amerikancu to "najteži poraz koji je ikada doživeo" na trećem gren slemu sezone.

"Prilično sam podlegao pritisku. Kada nešto mnogo želite, previše pokušavate. Od svega toga nisam ostvario ništa. Nula, nula, nula... Užasno sam udarao prilikom brejk poena", kazao je Rodik.

Jelena Janković prošla je u treće kolo kao na treningu, pobedivši Španjolku Suarez Navaro u dva seta. Naglasila je da najviše optimizma izvlači iz dobrog zdravlja.

"Bila sam bolesna i imala povredu ruke tokom Rolan Garosa, posle kojeg nisam mogla da treniram devet dana. Nisam još potpuno zdrava, ali konačno mogu da igram bez bolova. Želim da uživam u mečevima i pokušaću da igram najbolje što mogu", rekla je Jankovićeva.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC