• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Ratnički Radnički u revanšu

Trener Kragujevčana najavio igru na pobjedu i plasman u finale plej-ofa već u utorak. Zahtijeva bolji skok i borbenost tokom svih 40 minuta.

 Nikolić: Ratnički Radnički u revanšu Izvor: MONDO

Radnički je u Kragujevcu "zaštitio" domaći teren (84:78) i sada može rasterećeno da dođe u Pionir, svjestan da će i u slučaju poraza imati treći meč kod kuće za "vađenje".

Crvena zvezda je, prema riječima Miroslava Nikolića, u nedjelju pokazala kvalitet i mogla da kazni povremenu indolentnost njegovih igrača.

"Nedopustivo je da se vraćamo u odbranu onako kako smo to činili u drugom poluvremenu. To im je omogućilo da iz individualnih akcija lakše dolaze do poena. Pala nam je koncentracija, međutim - zadovoljan sam, ostvarili smo 70 odsto dogovorenog prije meča", rekao je strateg Radničkog.

On će tražiti od ekipe da već u Beogradu riješi pitanje plasmana u finale.

"Sigurno je da nećemo da čekamo 'majstoricu', iako bismo je igrali pred svojom publikom, koju moram da pohvalim zbog bodrenja večeras. Teško je istu ekipu pobjeđivati u nizu, ali to je jedini način da ostvarimo svoj takmičarski cilj", naglasio je Miroslav Nikolić.

"Oni će biti agresivni i igraće sa puno izmjena. Naše je da se motivišemo i da im pariramo. Moraćemo bolje da skačemo i da igramo sve vrijeme borbeno. Radnički - ratnički, to je put do finala".

Miljan Pavković, uz Dejvida Sajmona najbolji pojedinac u timu, prihvata izazov koji je postavio trener.

"Imamo dosta prostora da popravimo našu igru i to je dobra stvar uoči revanša. Nervoza je prebačena u Zvezdin tabor, pa će to možda uticati na njihovu igru. Naš cilj je da sa dvije pobjede dođemo do finala".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC