• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki uspjeh banjalučkih kajakaša

Igor Kuzmanović i Dragan Babić pod zastavom BiH osvojili drugo mjesto u disciplini spust klasik na prvoj od dvije trke kajakaškog Svjetskog kupa.

 Veliki uspjeh banjalučkih kajakaša Izvor: MONDO

Takmičenje u kajakaškom spustu na divljim vodama održano je u Ušću kod Kraljeva, na rijeci Ibar, a najbolji su bili Nijemci, dok je treće mjesto pripalo češkom kanu dvosjedu.

Ovo je najveći i najbolje rangirani uspjeh banjalučkog i kajakaštva Bosne i Hercegovine na divljim vodama u posljednjih 20 godina.

Naredna, ujedno i posljednja trka Svjetskog kupa u kajakaškom spustu na divljim vodama, biće održana u kanjonu Tijesno na rijeci Vrbas, od 1. do 3. juna.

Ukoliko dvojac ostvari sličan uspjeh i na domaćem terenu mogu se nadati jednoj od medalja u ukupnom bodovanju Svjetskog kupa.

Na Svjetskom kupu u kanuu i kajaku na Ibru ove godine, koji je održan ovog vikenda, učestvovalo je 70 takmičara iz 14 zemlja svijeta.

Banjalučki kajakaši dobro su poznati sportskoj javnosti po svojim kajakaškim postignućima u BiH i na regionalnom nivou. Kuzmanović je ponikao i trenirao u Kajak kanu klubu Vrbas i bio je klupska uzdanica od 1988. do 2010. godine, a Babić je počeo 2002. godine u Klubu sportova na divljoj vodi Argonaut.

(MONDO/agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC