• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OKS: Blizu brojke od 100 sportista

Za sada, srpski olimpijski tim ima 97 sportista. Odbojkaši na kvalifikacionom turniru. Primljena k znanju odluka Streljačkog saveza Srbije.

 OKS: Blizu brojke od 100 sportista Izvor: MONDO

Kako se bliže Olimpijske igre u Londonu tako se povećava broj srpskih sportista koji će predstavljati svoju zemlju na najvećem i najvažnijem takmičenju na planeti.

Odbojkašice Srbije, evropske prvakinje, prije nekoliko dana su u Japanu izborile plasman na OI u Londonu, a ujedno je i veteran Dragutin Topić ispunio B normu u skoku u vis, tako da je sada broj sportista koji će se takmičiti pod zastavom Srbije - 97.

Srbija ima predstavnike u ukupno 15 sportova i taj broj se više neće uvećavati, ali bi broj sportista, odnosno članova srpskog tima mogao biti veći, saopštio je OKS.

Do kraja kvalifikacionog perioda sportisti Srbije još imaju šansu da se kvalifikuju u odbojci (muška selekcija na kvalifikacionom turniru od 2. do 10. juna), odnosno moguće je da se lista učesnika proširi u pojedinim disciplinama atletike i plivanja.

Šef Misije i sportski direktor OKS Branislav Jevtić informisao je članove Predsjedništva i da je Streljački savez Srbije opredijelio osvojene kvote na osam učesnika.

Streljački savez je prije nekoliko dana saopštio imena učesnika na OI, a umjesto Dimitrija Grgića, na Igre ide Jasna Šekarić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC