• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena: Igrala bih sa Anom dubl u Pekingu

"Anin forhend i moj bekhend mogu da naprave odličan dubl", poručila Jelena Janković

 Jelena: Igrala bih sa Anom dubl u Pekingu  Izvor: MONDO

Ako se stvari budu odvijale po planu, Jelena Janković i Ana Ivanović biće u krugu najozbiljnijih kandidata za osvajanje medalje u singl konkurenciji na Letnjim olimpijskim igrama u Pekingu.

Što se Jelene tiče, njih dve mogu da probaju i zajedno - da medalju za Srbiju osvoje i u dublu! Dve igračice iz prvih pet na svetu, na istoj strani terena. Zvuči sjajno.

"Anin forhend i moj bekhend mogu da naprave odličan dubl. Ne znam kakvi su joj planovi, ali gajim veliko poštovanje prema njoj i volela bih da igramo zajedno na Olimpijadi", pružila je ruku Jelena Janković.

"Ima vremena da se dogovorimo... Sigurna sam da možemo da osvojimo zlatnu medalju za Srbiju", dodala je Jankovićeva novinarima u Budimpešti, uoči prvog meča nacionalnog tima na turniru Evro-afričke zone Fed kupa.

Možda će najavljeni "olimpijski2 spoj doživeti premijeru već ovih dana, mada se Jankovićeva iskreno nada da će ona i Ana završiti posao u dva singl meča, tako da bi šansu u rezultatski nebitnom dubl okršaju mogle da dobiju Ana Jovanović i Teodora Mirčić.

"Nisam razmišljala o mogućnosti da dubl isprobamo sada. Mnogo više bih volela da u Budimpešti svakog dana povedemo sa po 2:0 i da za tim uopšte ne bude potrebe", kaže Jelena, koja ne krije da joj je sada, u fazi oporavka od povrede, najpotrebniji "radni odmor".

Fed kup tim Srbije u četvrtak se sastaje sa Poljskom, a dan kasnije sa Rumunijom. Ako iz tih duela izađe kao pobednik, u subotu bi usledila poslednja borba za plasman u aprilski plej-of za popunu Svetske B grupe.

Iako je letos u igri mešovitih parova osvojila Vimbldon, Jankovićeva uvek ističe kako je prvenstveno singl igračica, dok dubl koristi za uvežbavanje pojedinih udaraca ili jednostavno za relaksaciju pre ili posle napora u pojedinačnoj konkurenciji.

"Meni na turnirima nikada nije cilj da odem daleko u igri parova. Igram dubl više da bih se zabavila na terenu ili ako nekome obećam partnerstvo", otkriva Jankovićeva, kojoj su mnogi zamerili što se prijavila za dubl na Australian Openu, iako je u Melburn stigla povredjena.

"Tako sam igrala sa Džejmijem Marejom na Vimbldonu, a sada u Melburnu sa Betani Matek, koja mi je stvarno dobra drugarica iz sveta tenisa i sa kojom se super slažem", ponavlja Jelena.

Olimpijada je, ipak, nešto posebno...

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC