• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel osvojio Kup RS

Rukometaši Borca m:tel trijumfalno su završili sezonu, pošto su osvojili trofej namijenjen pobjedniku Kupa Republike Srpske.

 Borac m:tel osvojio Kup RS Izvor: MONDO

Nakon što su se lako obračunali sa Derventom (38:24), "crveno-plavi" su u finalnom okršaju savladali domaćina smotre, Leotar, rezultatom 25:22.

Borac m:tel je rutinski odradio posao protiv motivisanih Trebinjaca, brzo stekao prednost i održavao je do kraja. Na poluvremenu je ekipa Dragana Markovića vodila 14:10, a početkom drugog poluvremena bilo je i "plus pet" (16:11). Domaćin se, međutim, nije predavao, u nekoliko navrata je zaprijetio, ali snage za preokret nije imao.

Adut Banjalučana Stanko Sabljić proglašen je za najboljeg igrača finalne smotre, uzdanica Leotara Petar Jokanović je najuspješniji čuvar mreže, a njegov saigrač Spasoje Pekić prvi strijelac.

Sabljić je poručio da je srećan jer je sezona okončana na trijumfalan način.

“Prije svega, zahvaljujem se saigračima. Zajednički smo došli do pehara, a bez njih ni ja ne bih dobio individualno priznanje. Čestitam i Leotaru, koji se predstavio kao kvalitetna ekipa. Trebinjci imaju mnogo mladih igrača i nadam se da će još više napredovati”, istakao je Sabljić.

Rukometaši i članovi stručnog štaba Borca sada idu na zasluženi odmor, a neki od njih neće biti tu na početku priprema za novi šampionat.

Trener Dragan Marković se zbog privatnih obaveza vraća u Njemačku, Marko Panić se seli u francuski Šamberi, Ivan Karačić i Milan Đukić su dogovorili saradnju sa bjeloruskim Brestom, a nije isključeno da još neki igrači napuste Gospodsku ulicu, objavljeno je na sajtu Banjalučana.

U narednoj sezoni Borac m:tel će ponovo nastupati na međunarodnoj sceni i u SEHA ligi, nakon koje slijedi nastup u bh. prvenstvu.

Leotar – Borac 22:25

DVORANA: "Miloš Mrdić" u Trebinju. Gledalaca: 700. Sudije: Goran Ilić, Vedran Paleksić (Doboj). Sedmerci: Leotar 5 (3), Borac m:tel 5 (1). Isključenja: Leotar 8, Borac m:tel 12 minuta.

LEOTAR: Gugolj, Milidragović, Vico, Uljarević, Misita 4, Babalj, Knežević, Koraćević 2, Žarković, Buha 3, Pekić 8 (1), Jokanović, Davidović 5 (2), Komnenović. Trener: Milanko Savčić.

BORAC m:tel: Blažević, Sabljić 4, Panić 1, Tešić, Stojanović, Mikić 3, Mandić 1, Haseljić, Šubara 2, Obradović 3, Trivundža 4 (1), Ćelić, Đukić 7. Trener: Dragan Marković.

(MONDO – rkborac.rs.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC