• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Više me brine igra, nego povreda

Jelena Janković se plasirala u osminu finala Vimbldona i tvrdi da je uoči duela sa Tamarin Tanasugarn više brine igra nego povreda kolena.

 Janković: Više me brine igra, nego povreda Izvor: MONDO

Posle dosta problema u duelu protiv Karoline Voznijacki, srpska teniserka Jelena Janković uspela je da se plasira u osminu finala Vimbldona.

Ona je dan nakon trijumfa saopštila da nema bojazni da bi zbog povrede kolena mogla da propusti duel četvrtog kola protiv Tajlanđanke Tamarin Tanisugarn.

Janković je povredila ligamente kolena u drugom setu meča i jedno vreme je igrala sa steznikom, ali ga je u toku trećeg seta skinula.

"Lekar mi je rekao da to nikako ne radim, jer rizikujem mnogo težu povredu, ali sa steznikom nisam mogla normalno da se krećem, a želela sam pobedu po svaku cenu. Na kraju je sve ipak ispalo kako treba", rekla je Janković.

Iako će iz predostrožnosti Džej Džej otići na snimanje noge, ona kaže da će do ponedeljka sve biti u redu.

"Sada mi je koleno dosta otečeno, ali ne verujem da ću imati problema da nastavim da igram. Ništa nije slomljeno i dan pauze trebalo bi da bude dovoljan da se povreda sanira", rekla je Janković.

Ona je dodala da je mnogo više brine prikazana igra nego povreda.

"Nikako nisam zadovoljna onim što sam prikazala na duelu protiv Voznijacki, posebno u prvom setu kada sam napravila neverovatno mnogo grešaka. Po jakom vetru bilo mi je veoma teško da uđem u pravi ritam, ali je ipak ohrabrujuće što sam uspela da stignem do pobede, uprkos činjenici da sam bila daleko od svog maksimuma", rekla je Janković.

Trenutno treća teniserka sveta bi plasmanom u polufinale mogla da preuzme prvu poziciju na WTA listi, ali kaže da o tome uopšte ne razmišlja.

"Pokušavam samo da uživam u tenisu i da igram najbolje što mogu. Ne želim da se preokupiram mislima o bodovima i plasmanu, niti razmišljam o tome ko je pobedio, a ko izgubio", rekla je Janković.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC