• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đermanov: Dača bolje, još se nije izvukao

Zdravstveno stanje Danila Ikodinovića je "za nijansu bolje" nego ranije, izjavio je u nedelju uveče načelnik novosadskog Urgentnog centra.

 Đermanov: Dača bolje, još se nije izvukao Izvor: MONDO

Načelnik novosadskog Urgentnog centra Zoran Đermanov novinarima je rekao da je u nedelju izvršena još jedna hirurška intervencija na desnoj ruci trofejnog srpskog vaterpoliste, kao i da su kontrolni nalazi rađeni u laboratoriji sasvim prihvatljivi, što lekarima daje nadu da mogu biti optimisti.

Đermanov je dodao da se još uvek ne može reći da se Danilo Ikodinović izvukao iz kritičnog stanja.


Prema njegovim rečima, reprezentativac Srbije i dalje se nalazi u nesvesnom stanju, što je neophodna mera kako bi sačuvao snagu.

"On može da pomera i ruke i noge, osim povređene ruke koja mu je fiksirana, ali će definitivna neurološka procena moći da se da tek kada se on probudi. Narednih dana će biti još intervencija, o kojima će odlučivati konzilijum lekara koji prati stanje Ikodinovićevih povreda", kazao je Đermanov.

Načelnik Urgentnog centra u Novom Sadu istakao je da lekari čine sve kako bi Ikodinoviću sačuvali povređenu ruku, ali je naveo da su "na prvom mestu život i opšte zdravstveno stanje".

Danilo Ikodinović teško je povređen u saobraćajnoj nesreći u petak uveče, kada je vozeći motocikl marke "jamaha", usled brzine neprilagođene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC