• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Spisak učesnika TV turnira u Doboju

Na međunarodnom rukometnom TV turniru šampiona “Doboj 2012” nastupiće Barselona, Ademar, PIK Segedin, Čehovski medvedi, Dinamo, Cimos, Vardar i domaća Sloga.

 RUKOMET: Spisak učesnika TV turnira u Doboju Izvor: MONDO

Utvrđena je konačna lista učesnika rukometnog TV turnira u Doboju, koji će biti održan od 21. do 25. avgusta 2012. godine.

"Konačnu listu učesnika 44. TV turnira šampiona, koji će biti održan na Stadionu sportskih igara u Doboju, utvrdio je u utorak Izvršni odbor ove sportske manifestacije", izjavio je predsjednik komisije za propagandu i informisanje Siniša Simić.

Riječ je o španskim klubovima Barselona i Ademar, mađarskom PIK Segedinu, Čehovskim medvedima iz Rusije, bjeloruskom Dinamu, Cimosu iz Slovenije, skopskiom Vardaru, kao i domaćinu dobojskoj Slogi.

Simić je podsjetio da će turnir biti obogaćen kulturno-zabavnim i promotivnim sadržajima “Parada sporta i festival turizma” na kojoj će, dan uoči turnira, nastupiti mladi članovi sportskih kolektiva, plesnih grupa i muzičkih sastava iz Doboja, kao i turističkih organizacija dobojske regije.

Dobojski rukometni TV turnir prvi put je održan 1965. godine. Za vrijeme ratnih dešavanja od 1992. do 1996. nije održavan, da bi 2009. godine bio održan 41. turnir.

Na ovom turniru, prema tradiciji, učestvuje osam ekipa.

Dobojski Međunarodni rukometni TV turnir šampiona uvršten je u takmičarski kalendar Evropske rukometne federacije i Svjetske rukometne federacije.

Prošle godine, trofej je pripao Barseloni, koja je u finalu savladala Pik Segedin (37:25).


Treće mjesto osvojio je njemački Gumersbah, četvrta pozicija je pripala Šamberiju iz Francuske, dok je makedonski Metalurg bio peti.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC