• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET:Borac m:tel bez predsjednika

Miroslav Mikeš više nije predsjednik Skupštine Rukometnog kluba Borac m:tel.

 RUKOMET:Borac m:tel bez predsjednika Izvor: MONDO

Miroslav Mikeš ostavku na tu funkciju podnio je iz ličnih razloga.

"Ovim putem dajem neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Skupštine iz ličnih razloga. Borcu želim dalju afirmaciju i napredak u domaćim i međunarodnim takmičenjima. Za svog nasljednika predlažem čovjeka koji bi trebalo da bude mlad, sa opštim obrazovanjem, školovan, kojem psovke čine manje od 80 odsto vokabulara, koji ima više od jednog prijatelja i manje od sto neprijatelja. I da ne navedem ime, jasno je da to može biti samo Miro Bjelić", navedeno je u Mikešovom saopštenju.

Tako je Borac m:tel, poslije šefa stručnog štaba Dragana Markovića, ostao i bez prvog čovjeka Skupštine. Direktor Boris Đogo je podnio ostavku, ali članovi Upravnog odbora još se nisu sastali kako bi odlučili da li će je prihvatiti ili ne. Mediji prenosa da su novi kandadati za klupu Borac m.tela Nebojša Golić i Zoran Trninić.

Sportski direktor "crveno-plavih" Goran Malić već je obavio razgovor sa kandidatima i sada je na Upravnom odboru da odluči ko će biti nasljednik Dragana Markovića.

Tek nakon imenovanja novog stratega, Malić će, uz konsultacije sa šefom struke, razgovarati sa igračima kojima su istekli ugovori i za koje klub smatra da treba da ostanu.
Za sada Borac m:tel je ostao gotovo bez cijelog tima.
Marko Panić odlazi u Šamberi, Milan Đukić i Ivan Karačić u Brest Meškov, a ugovori su istekli Bojanu Ljubušiću, Mariju Blaževiću, Stanku Sabljiću, Branislavu Obradoviću, Mirku Mikiću, Vukašinu Stojanoviću i Vladimiru Vranješu. S druge strane, za Borac su ugovorom vezani: Srđan Trivundža, Igor Mandić, Đorđe Ćelić, Mirza Haseljić, Nikola Tešić, Stefan Šubara, Nemanja Bezbradica i Stefan Radulović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC