• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolt: Cilj na OI - postati živa legenda

Najbrži spinter svijeta zadovoljan formom ne brine za konkurenciju u Londonu. Smatra da će ovog ljeta na velika vrata ući u istoriju.

 Bolt: Cilj na OI - postati živa legenda  Izvor: MONDO

Usein Bolt nedavno je na mitingu u Rimu "preletio" dionicu od 100 metara za 9,76 sekundi i potvrdio da u odličnoj formi dočekuje Olimpijske igre.

Jedan od glavnih konkurenata u Londonu biće mu kolega iz reprezentacije Johan Blejk, koji je prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Daegu iskoristio Boltov prestup i osvojio zlatnu medalju. On je ove sezone već trčao 9,84 sekunde i potvrdio da se može umiješati u borbu za olimpijsko zlato.

"Svi žele da budu najbolji na svijetu. Niko ne razmišlja o drugoj poziciji", objasnio je Blejk da nije zainteresovan za srebrnu medalju.

Bolt ne haje mnogo za te prijetnje i tvrdi da ima jasno postavljen cilj ovog ljeta.

"Blejk zaista želi da me pobijedi, ali za mene on je samo još jedan u nizu sprintera. Nisam zabrinut, znam za šta sam sposoban i sve što moram da uradim je da izađem na stazu. Želim da na kraju Olimpijskih igara u Londonu dođem na pres konferenciju i kažem svima - gledate u živu legendu", rekao je Bolt.

Bolt je prije četiri godine na Olimpijskim igrama u Pekingu postao šampion na 100 i 200 metara, kao i u štafeti 4x100 metara, postavljajući svjetske rekorde u svim disciplinama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC