• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U indijskom tenisu nema demokratije!

Sveindijska teniska asocijacija (AITA) oglušila se o molbe tenisera koji zajedno nastupaju na ATP turnirima i uparila Bupatija sa Paesom.

 U indijskom tenisu nema demokratije! Izvor: MONDO

Rohan Bopana (12. teniser svijeta u dublu) i Maheš Bupati (14) željeli su da igraju u paru i na Olimpijskim igrama u Londonu, ali će Bupati odlukom nacionalnog saveza morati u tim sa Leanderom Paesom (10).

Bopana i Bupati, koji od početka ove godine nastupaju zajedno na ATP turnirima, još jednom su zamolili AITA da preispita tu odluku prije krajnjeg roka za podnošenje prijava (21. jun).

"Bili smo u stalnoj komunikaciji sa AITA, insistirali smo da nas ne uparuju sa drugim teniserima i tužni smo što nam nisu izašli u susret. Zašto praviti loš kompromis, rasturanjem dubla koji je potpuno posvećen i spreman za takmičenje i umjesto toga slati u London drugi par, koji je već četiri puta bio neuspješan", poručili su Bopana i Bupati.

Bupati (38 godina) i Paes (39) bili su sjajan par krajem 20. i početkom 21. vijeka, kada su osvojili tri grend slem titule.

Razišli su se 2002. zbog narušenih međuljudskih odnosa, ali su ipak nastupali zajedno u još tri navrata - na Azijskim igrama 2006, na OI u Pekingu 2008. i prošle godine na Australijan openu.

Iako su izgladili probleme, pa je Paes čak bio gost na Bupatijevom vjenčanju, nisu planirali da obnove partnerstvo na terenu.

Paes je ove godine uglavnom igrao sa Radekom Štepanekom (osvojili Australijan open), a na dva turnira i sa Jankom Tipsarevićem.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC