• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Džej Džej nezadovoljna tretmanom

Tajlandjanka Tamarin Tansugarn odigrala je skoro bez greške. Jelena Janković nije.

 VIMBLDON: Džej Džej nezadovoljna tretmanom Izvor: MONDO

Povreda kolena sputala je Džej Džej da pruži maksimum i eliminisana je sa ovogodišnjeg Vimbldona. Ukratko, to bi bila rekapitulacija nastupa srpske teniserke u četvrtom kolu najprestižnijeg svetskog teniskog turnira.

"Svaka joj čast, igrala je veoma dobro i nije pravila greške. Bilo mi je teško, pošto nisam bila sto odsto spremna. Na travi je to veoma bitno, jer morate brzo da se krećete i stalno da budete iza lopte. Dala sam sve od sebe, ali nisam uspela da odigram najbolje što mogu", izjavila je Jelena nakon poraza od Tajlandjanke (6:3, 6:2).

Osim na povredu, Jelena se novinarima požalila i na tretman na Vimbldonu, odnosno na činjenicu da je morala da igra na "malom terenu" broj 18.

"Skoro da sam igrala na parkingu. Da bih stigla na taj teren trebao mi je helikopter", konstatovala je uz malu dozu ironije druga igračica sveta, izrazivši nadu da se u budućnosti nešto slično neće ponavljati.

"U mom slučaju nije se poštovalo pravilo po kome se mečevi održavaju na terenima u skladu sa rejtingom igrača. Ali, šta da se radi...Neću valjda zbog toga da se nerviram", zaključila je Jelena.

Džej Džej je imala primedbu i na satnicu takmičenja.

"Tražila sam da se meč pomeri za popodne, kako bih imala više vremena za oporavak od povrede. Moj zahtev jednostavno nije prihvaćen", rekla je Janković.

Srpska teniserka će se u narednom periodu odmarati i oporavljati od povrede kako bi se zatim okrenula nastavku sezone. "Posle odmora planiram pripreme za sezonu na tvrdoj podlozi".

Tanasugarn je sa 31 godinom najstarija teniserka medju preostalim takmičarkama na Vimbldonu.

"Stvarno se sjajno osećam posle ove pobede. Ne znam šta drugo da kažem, osim da sam odigrala najbolje što mogu", rekla je Tajlandjanka, koja će u četvrtfinalu igrati protiv branioca titule, Amerikanke Venus Vilijams.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC