• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolaković: Srpska želja veća od Rusije!

Selektor odbojkaša Srbije smatra da je pobjeda nad Rusijom (3:1) na startu drugog vikenda A grupe Svjetske lige posljedica velike želje i borbenosti.

 Kolaković: Srpska želja veća od Rusije! Izvor: MONDO

"Ovo je tipičan primjer kada želja prevlada kvalitet protivnika. Međutim, ne zavaravam se, meč je presudila glad za pobjedom protiv velikog protivnika kao što je Rusija. Presrećni smo zbog trijumfa, uvećali smo bodovni saldo u Svjetskoj ligi, što u krajnjem skoru ne mora ništa da znači", rekao je Igor Kolaković poslije meča.

Jednu od najboljih partija u seniorskom timu Srbije pružio je Uroš Kovačević, koji je sa 16 osvojenih poena bio najefikasniji u srpskom timu.

"Mladi su iskoristili ukazanu šansu na najbolji način. Pobjeda protiv Rusije je veliki podvig, atmosfera je bila sjajna i znao sam da ne možemo da izgubimo. Očekuje nas meč protiv Kube, trudićemo se da odigramo što bolje, ponovim dobru atmosferu i pokušamo da zabilježimo novu pobjedu ili bar oštetimo reprezentaciju Kube",
rekao je Kovačević.

Reprezentativac Šaša Starović nada se da Srbija nastavi u pobjedničkom ritmu.

Pokazali smo da možemo da igramo i sa velikim ekipama, iako smo bili u izmijenjenom sastav. Reprezentacija Rusije je došla kompletna, ali uspjeli smo da svaki set odigramo na visokom nivou i bukvalno ih stisnemo", rekao je Starović.

Naredni meč u Dominikanskoj Republici Srbija igra u noći između subote i nedjelje od 1.30 sati po našem vremenu protiv Kube.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC