• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarić: O reprezentaciji brinu "osnovci"

"Odavno sam otišao na fakultet, a oni koji se brinu o reprezentaciji još su u osnovnoj školi", rekao Danijel Šarić, golman Barselone..

 Šarić: O reprezentaciji brinu "osnovci" Izvor: MONDO

Danijel Šarić će sa Barselonom i ove godine gostovati u rodnom Do0boju na "TV turniru šampiona".

"Dolazak Barselone drugu godinu zaredom na Međunarodni rukometni TV turnir šampiona je veliko priznanje za nas u Upravnom odboru ovog turnira i dokaz da radimo pravilno. Čelnike mog kluba nije bilo potrebno ubjeđivati da se vrate u Doboj, jer su prezadovoljni svime što su prošle godine doživjeli u Doboju", rekao je Šarić za Glas Srpske i dodao:

"Svi igrači, trener i članovi kluba su bili oduševljeni prošlogodišnjim prijemom, organizacijom, publikom i mališanima koji su gledali u njih kao u nestvarne ljude. Pored Barselone i ove godine tu je još sedam vrlo kvalitetnih ekipa, počevši od Vardara, osvajača SEHA lige, učesnici Lige šampiona Dinamo iz Minska, Čehovskih medveda, Cimosa i Pik Segeda, vrlo jaki Ademar Leon i naravno domaćin Sloga, prvak BiH i ozbiljni kandidat za ulazak u najkvalitetnije evropsko društvo".

Šarić je u karijeri branio za reprezentacije Jugoslavije i BiH.Nedavno je odbio da brani za BiH u baražu za Svjetsko prvenstvo protiv Njemačke.

"Apsolutno nemam snage da se borim sa vjetrenjačama i ljudima koji nisu na istom nivou kao ja. Odavno sam otišao na fakultet, a oni koji se brinu o reprezentaciji još su u osnovnoj školi. Eto, ovo je najkraće objašnjenje svega što se dešavalo prethodnih mjeseci", kaže Šarić. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC