• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Želim novu titulu na Vimbldonu

Najbolji teniser svijeta izjavio da je neuspjeh od Španca Rafaela Nadala u finalu Rolan Garosa pojačao njegovu želju da odbrani trofej na prestižnom turniru u Londonu.

 Đoković: Želim novu titulu na Vimbldonu  Izvor: MONDO

"Prošle godine sam osvojio Vimbldon i postao najbolji teniser svijeta. Lijepo je vratiti se na mjesto uspjeha, imam ambiciju da odbranim trofej i nadoknadim propušteno na Rolan Garosu", rekao je Novak Đoković.

Dobra uvertira za Vimbldon bila je pobjeda na egzibicionom turniru "Budls" u Stouk Parku protiv Britanca Endija Mareja sa 6:4, 6:4.

"Taj rezultat nije mjerodavan, igrali smo trening meč. Uvijek je lijepo igrati protiv Endija, meni je to mnogo značilo, jer ove sezone još nisam igrao turnire na travi. Potrebno je prilagođavanje zbog razlike u podlozi, šljaka je najsporija, a trava najbrža. Zadovoljan sam formom, kontrolišem igru, osjećam se dobro i biću spreman", rekao je srpski as.

Novak je prošle godine u finalu pobijedio Nadala (6:4, 6:1, 1:6, 6:3) i osvojio prvi trofej na Vimbldonu.

"Mislim da još nisam pružio sve što mogu na Vimbldonu. Uvijek želim bolje, jer je tenis moj život, zaljubljen sam u ovaj sport, sve sam mu podredio. Motivacija mi je najmanji problem, uvijek hoću da napredujem i osvajam turnire", zaključio je Đoković.

Đoković će odbranu titule u Londonu početi u ponedjeljak, kada se u prvom kolu sastaje sa Špancem Huanom Karlosom Fererom.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC