• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Dubl sa Jelenom malo verovatan

"Nemam ništa protiv Jelenine ideje, ali moji treneri ne vole da igram dubl i njihov stav teško će se promeniti", izjavila je Ana Ivanović.

 Ana: Dubl sa Jelenom malo verovatan  Izvor: MONDO

Ana Ivanović nije u potpunosti odbacila ideju Jelene Janković o najjačem srpskom dublu na Olimpijskim igrama u Pekingu, ali je bez uvijanja rekla kako šanse da se to dogodi nisu velike.

"Razlog je jednostavan - veoma je teško ići na najviši plasman u obe konkurencije, a meni je singl uvek prioritet. Nemam ništa protiv Jelenine ideje, ali moji treneri ne vole da igram dubl i njihov stav po tom pitanju će se teško promeniti", izjavila je Ana Ivanović u četvrtak, nakon pobede nad Ursulom Radvanskom (6:3, 6:1), u prvoj partiji meča Srbija - Poljska.

"Ako bude potrebno da igramo dubl na Fed kupu, potpuno sam spremna i mislim da imamo velike šanse da dobijemo svaki meč."

Valjda "ohrabrena" ovakvim Aninim odgovorom, jedna inostrana novinarka postavila joj je pitanje da li možda razmišlja o promeni državljanstva, na šta je druga teniserka sveta bez razmišljanja dala odrečan odgovor.

"Ne planiram da menjam državljanstvo, naročito ne posle svega kroz šta sam prošla. Ja sam Srpkinja, igram i igraću uvek za svoju zemlju. To što me pitate je već stara priča. Bilo je problema u vreme bombardovanja, teško smo putovali, ali sada je sve to prošlost. Živim u Švajcarskoj isključivo zbog boljih uslova za trening", odbrusila je naša najbolje plasirana teniserka na WTA listi.

Ana je izjavila da joj je u meču protiv Radvanske problem predstavljala specifična podloga.

"Bila sam nesigurna prilikom kretanja, naročito ka mreži. Nisam imala dobar osećaj, ali izvukao me je stvarno dobar servis. Ovo su mečevi koje samo treba proći na iskustvo i nastaviti dalje", objasnila je srpska teniserka, dodavši da je "pad forme posle gren slem turnira uobičajena pojava".

Ivanovićeva se zahvalila na navijanju grupi od oko 200 srpskih učenika i gimnazijalaca koji žive u Budimpešti.

"Lepo je videti i čuti podršku naših ljudi. Mislim da niko ovde nema podršku kao reprezentacija Srbije", nasmejano je primetila Ivanovićeva.

Inače, u toku meča Ana Ivanović - Ursula Radvanska, podršku su joj pružali, izmedju ostalih otac Miša, kao i Jelena Janković i njena majka Snežana. U Budimpeštu je doputovao i predsednik TSS Slobodan Živojinović, tako da se iz daleka vidi koliko je naš Savez ozbiljno shvatio nastup u Budimpešti, gde imamo i psihologa.

(izveštač MONDA iz Budimpešte Ivan Bogunović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC