• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: "Orlovima" dva boda protiv "samuraja"

Odbojkaši Srbije pobijedili Japan 3:2 (23:25, 25:19, 19:25, 25:19 i 15:10) ,u Kaljingradu u 3. kolu trećeg vikenda A grupe Svjetske lige.

 ODBOJKA: "Orlovima" dva boda protiv "samuraja" Izvor: MONDO

Srbija je savladala Japan, u meču u kojem su izabranici Igora Kolakovića igrali dobro, ali i prilično oscilirali, što su Japanci iskorisili i zasluženo osvojili bod.

Sa druge strane, Srbija je mogla i do tri boda, ali s obzirom na umor i činjenicu da je prošlo već 40 dana od odlaska iz Srbije, može se konstatovati da je i u Rusiji podmlađena reprezentacija Srbije pružila dobre igra i najavila pravi odbojkaški spektakl, od četvrtka do subote u Novom Sadu, kada će biti održan četvrti vikend Svketske lige.

Na finalnom turniru, koji će biti odigran u Sofiji, u Bugarskoj ( do 4. do 8. jula), igraće šest reprezentacija: Bugarska, organizator, pobjednici grupa, kao i najbolja drugoplasirana selekcija.

Ukoliko Bugarska osvoji prvo mjesto u D grupi, plasman na Finalni turnir će izboriti dvije najbolje drugoplasirane selekcije.

Po pravilima FIVB, plasman ekipa sa istim brojem bodova se određuje prvo na osnovu broja pobjeda, zatim na osnovu set količnika, a ukoliko je i broj pobjeda i set količnik identičan, na osnovu poen količnika.

(OSS/MONDO - foto: FIVB)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC