• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbojkaši Srbije: Pobjeda najvažnija

Srpski odbojkaš ocijenili su da nisu blistali u posljednjem meču trećeg vikenda Svjetske lige, ali da je najvažnije da su savladali Japan.

 Odbojkaši Srbije: Pobjeda najvažnija  Izvor: MONDO

"Zadovoljni smo pobjedom, nismo blistali, ali nam trijumf znači dosta, posebno za igrače koji su prvi put sa nama i koji su na ovom turniru iznijeli najveći teret. Sada idemo u Novi Sad gdje ćemo pokušati da zabilježimo pobjede i tražimo što bolji plasman u grupi", rekao je Miloš Nikić poslije pobjede nad Japanom od 3:2 u Kalinjingradu.

Tehničar Mihajlo Mitić je istakao da je utakmica protiv Japana jedna od najtežih u njegovoj karijeri.

"Ovo je jedna od težih utakmica u mom životu. Dosta je bitno što smo uspjeli da izađemo kao pobjednici. U onim setovima koje smo igrali strpljivo i pametno dobili smo, a u onima u kojima smo srljali smo izgubili. Japanci su jako strpljiva i uporna ekipa i zato su nam uzeli dva seta", istakao je Mitić.

Korektor Saša Starović kazao je da je bilo mnogo oscilacija u igri reprezentacije Srbije.

"Reprezentacija Japana je neugodan protivnik sa kojom se uvijek treba igrati 100 odsto. Nismo očekivali da će tako dobro da počnu meč, nismo uspjeli da dođemo do svoje igre, mnogo je bilo oscilacija. Osjećao se umor, dosta utakmica za kratak period, ali uspjeli smo da osvojimo dva boda i vraćamo se kući sa pobjedom", kazao je Starović.

Aleksandar Atanasijević je rekao da se njegova ekipa sada okreće predstojećem vikendu Svjetske lige koji se igra u Novom Sadu.

"Najvažnija je pobjeda. Nismo igrali sjajno, ja nisam odigrao na očekivanom nivou. Pokazali smo da i kada gubimo možemo da se vratimo u meč. Okrećemo se turniru u Novom Sadu bez obzira da li imamo ili nemamo šanse da odemo na finalni turnir. Najbitnije je da pobjeđujemo", rekao je Atanasijević.

Četvrti vikend Grupe A Svjetske lige igraće se od 28. do 30. juna u hali Spens u Novom Sadu.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC