• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Udovičić: Šta nas snađe...

Nikada srpski vaterpolo tim nisu pratile takve zdravstvene nedaće kao što je to sada slučaj. Sve to selektora Dejana Udovičića čini zabrinutim.

 Dejan Udovičić: Šta nas snađe...  Izvor: MONDO

"Delfini" su zamislili da na turniru u Italiji naprave posljednji skener pred Olimpijske igre u Londonu. Ali, u životu ne ide baš uvijek onako kako planirate.

Veliki broj povreda ometa normalan rad i program srpskih vaterpolista. Vanja Udovičić je duže van stroja, Petar Filipović nije ni otišao u Italiju, a razbolio se i prvi centar Duško Pijetlović.

"Ne možemo da uvježbamo sve što smo planirali. Drugo, Vanja je već izvjesno vrijeme bez rada sa loptom. Sa Duškom ćemo tek da vidimo kakva je situacija. Planirali smo da Kozencu iskoristimo za provjeru kompletnog utiska. Ali...", vajka se selektor srpskog tima.

Naravno, nije riječ samo o treninzima i uigravanju. Važna je i atmosfera, koja je uvijek bila zaštitni znak nacionalnog tima, a povrede utiču na nju, htjeli-ne htjeli.

"Bar 40 odsto stvari ne možemo da uradimo kako želimo. To moramo da nadoknadimo. Samo kada? Ostaje nam da razmišljamo da čak igranje u grupi posvetimo ulasku u pravu formu i da sve karte unaprijed bacimo na četvrtfinale. Vidjećemo kako će sve teći. U Kranju smo odlično radili, šteta je što nas ovakve povrede remete u realizaciji programa", rekao je Udovičić.

Duško Pijetlović ima gnojnu anginu. Pijetlović se rano jutros pojavio na aerodromu, ali je poslije razgovora sa ljekarom Nebojšom Jeremićem i selektorom Udovičićem odlučeno da ostane u Beogradu.

Umjesto Pijetlovića u Rim če otići Nikola Eškert novi član Crvene zvezde.

Srbija, koja je prije četiri godine na OI u Pekingu, osvojila bronzanu medalju, u Londonu će biti u grupi sa Mađarskom, Crnom Gorom, SAD, Rumunijom i Velikom Britanijom.

Srbija će prvi meč u Londonu igrati 29. jula protiv trostrukih uzastopnih šampiona, selekcije Mađarske.

Prva četiri tima iz grupe igraće u četvrfinalu 8. avgusta. Polufinalni mečevi igraće se 10. avgusta, a finale završnog dana Olimpijskih igara 12. avgusta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC