• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šešum: Nećemo biti turisti na OI

Rukometni reprezentativac Srbije na početku priprema za OI, izjavio da se uprkos teškoj grupi nada plasmanu u četvrtfinale.

 Šešum: Nećemo biti turisti na OI Izvor: MONDO

Žarko Šešum je svjestan značaja ali i težine takmičenja u prijestonici Velike Britanije.

"Ovo su nam prve Olimpijske igre, mnogo će zvijezda biti oko nas i jedan dio priprema će biti posvećen tome da nas to ne iznenadi i dekoncentriše. Jedinstvena je prilika da se sastaneš sa najboljim sportistima svijeta, ali moramo da shvatimo da ćemo mi u Londonu biti takmičari, a ne turisti", naglasio je Šešum.

Reprezentativac Srbije kaže da je prvi cilj vicešampiona Evrope u Londonu da prođu grupu. Plasman u četvrtfinale bio bi veliki uspjeh, istakao je još Šešum.

Srbija će na OI igrati u Grupi B sa Hrvatskom, Danskom, Španijom, Mađarskom i Južnom Korejom a 26- godišnji reprezentativac smatra da je ta grupa teža od druge, u kojoj su selekcije Švedske, Francuske, Islanda, Velike Britanije, Argentine i Tunisa.

"Ogromna je razlika između dvije grupe i u postavci 'šešira', ali tako nam je nametnuto i na nama je da se dobro spremimo. Biće teško, može jedna lopta da odluči o svemu, ali se nadam prolasku u četvrtfinale", kazao je Šešum.

Rukometna reprezentacija počela pripreme za Olimpijske igre u Londonu. Prvi dio priprema izabranici selektora Veselina Vukovića odradiće na Kopaoniku, do 6. jula, potom slijede treninzi u Staroj Pazovi, odnosno serija kontrolnih utakmica.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC