• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Srpski dan

Na terene "Ol Ingland klub" u srijedu izlazi petoro predstavnika Srbije - Đoković, Tipsarević, Troicki, Ivanović i Jovanovski.

 VIMBLDON: Srpski dan Izvor: MONDO

Srpski dan u Londonu!

U srijedu će na Vimbldonu nastupiti svi srpski predstavnici u singlu.

Novak Đoković, Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Bojana Jovanovski igraju mečeve drugog kola, a Ana Ivanović odloženi meč prvog kola, koji je bio predviđen za utorak uveče.

Prvi teniser svijeta i branilac titule Đoković sastaje se sa Amerikancem Rajanom Harisonom, 48. na ATP listi, a meč je na programu između 17.30 i 20 sati. U jedinom dosadašnjem međusobnom duelu, prošle godine u Sinsinatiju, slavio je srpski teniser rezultatom 6:2, 6:3.

Ukoliko očekivano prebrodi sutrašnju prepreku Đoković će u narednom kolu igrati sa pobjednikom meča između Nijemca Benjamina Bekera i Čeha Radeka Štepaneka.

Osmi nosilac Tipsarević igra između 14 i 15 sati protiv 130. tenisera svijeta, Amerikanca Rajana Svitinga. Sva tri dosadašnja duela pripala su Tipsareviću, koji će, u slučaju trijumfa, čekati u šesnaestini finala boljeg iz meča Mihail Južnji (Rusija) - Inigo Servantes (Španija).

Troicki igra takođe između 14 i 15 sati protiv Slovaka Martina Kližana, 62. na ATP listi. Do sada se nisu sastajali, a ukoliko pobijedi, srpski teniser će u šesnaestini finala igrati sa boljim iz duela Huan Monako (Argentina) - Žeremi Šardi (Francuska).

Bojanu Jovanovski čeka težak zadatak, jer za protivnicu ima 15. teniserku svijeta, Njemicu Sabine Lisicki. Njihov prvi međusobni duel na programu je od 12.30 sati, a pobjednica će u šesnaestini finala igrati sa boljom iz meča Petra Cetkovska (Češka) - Sloun Stivens (SAD).

Anu Ivanović u meču prvog kola čeka Marija Hose Martines Sančes iz Španije, takođe od 12.30 sati. Jedini dosadašnji međusobni duel pripao je Špankinji, a pobjednica se u drugom kolu sastaje sa boljom iz meča Kimiko Date-Krum (Japan) - Katerina Bondarenko (Ukrajina).

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC