• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučković: Ne osećamo pritisak

Srednji bek "orlova" kao cilj postavio plasman u četvrtfinale, ali vjeruje da će apetiti rasti tokom Igara.

 Vučković: Ne osećamo pritisak Izvor: MONDO

Kao zapete pušte evropski vicešampioni čekaju početak olimpijskog rukometnog turnira. Jer, tada će im se ostvariti snovi i biće naplaćeni galoni znoja proliveni od prvog dana kada su počeli da se bave sportom.

I riječi Nenada Vučkovića potvrđuju da se dalje od Olimpijskih igara ne može.

"Jedva čekamo da počnu. Olimpijske igre su san svakog sportiste i svi se mi bavimo sportom da bismo učestvovali na takvom takmičenju. Nemamo dozu pritiska i opterećenja da se od nas nešto očekuje i to može biti prednost", poručio je rukometaš nemačkog Melsungena.

Vučkoviću je cilj plasman u četvrtfinale, a eventualni "rast apetita" zavisiće od igara ekipe.

"Imali smo dvije nedelje odmora od rukometa i naporne sezone, a sada ćemo dati sve od sebe da se što bolje pripremimo. Prvi cilj je prolazak u drugu fazu, a kako budemo igrali, tako će i novi ciljevi dolaziti jedan za drugim".

Srbija će igrati u Grupi A na Olimpijskim igrama sa reprezentacijama Španije, Danske, Hrvatske, Mađarske i Južne Koreje, a srednji bek "orlova" je istakao da nije očekivao lake protivnike.

"Nisam očekivao lakšu grupu, mi uvijek idemo težim putem. Možda je tako i bolje, jer ako budemo odradili posao kako treba imaćemo lakšeg protivnika u četvrtfinalu. Neutralan je teren, favorita nema. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa svim reprezentacijama".

Srpski rukometaši su tokom Evropskog prvenstva u Srbiji u januaru ove godine bili smješteni sami u sportskom centru Kovilovo, a Vučković je rekao da im neće biti problem što će u Londonu biti zajedno sa svim ostalim sportistima.

"Bićemo koncetrisani na svoj dio posla. Lijepo je viđati sve najbolje sportiste svijeta, ali nas to neće dekoncentrisani. Svjesni smo zbog čega smo tu, imamo cilj i ništa nas neće omesti", završio je Vučković.

Olimpijske igre u Londonu održaće se od 27. jula do 12. avgusta.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC