• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATLETIKA: Lopovi ne haju za tradiciju

Nepoznati počinioci ukrali su bronzane ploče sa imenima legendi naše atletike Vere Nikolić, Snežane Pajkić, Dragana Zdravkovića i Zore Tomicić.

 ATLETIKA: Lopovi ne haju za tradiciju Izvor: MONDO

Bronzana ploča sa imenom preminulog atletskog trenera Ace Petrovića skinuta je sa zida gradskog stadiona u Ćupriji nakon što su sa tog objekta ukradene ploče sa imenima proslavljenih atletičara iz tog grada.

Prethodnih meseci ukradene su bronzane ploče na kojima su bila imena Vere Nikolić, Snežane Pajkić, Dragana Zdravkovića i Zore Tomecić, pa je tabla sa imenom Ace Petrovića sklonjena u restoran na stadionu.

Simo Kuč, predsednik AK "Morava", rekao je policija nije uspela da pronadje lopove koji su skinuli ploče i najverovatnije ih prodali na nekom otpadu jer se bronza veoma dobro plaća.

Kuč je naveo da će uprava kluba po završetku izgradnje tartan staze na stadionu ponovo vratiti na zid kod ulaza u stadion ploču sa imenom Aleksandra Petrovića i zaštititi je od kradje.

Ukoliko ne budu pronadjene i ostale table, one će biti ponovo izlivene i postavljene na staro mesto.

Bronzane ploče sa imenima legendi atletike iz Ćuprije postavljene su kraj ulaza u gradski stadion, 20. avgusta prošle godine, na godišnjicu smrti Aleksandra Petrovića, u znak zahvalnosti što su na evropskim i svetskim takmičenjima proneli slavu Ćuprije osvajajući veliki broj medalja za bivšu Jugoslaviju.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC