• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekrić : Vrhunac forme u Londonu

Osvajač srebrne medalje na prvenstvu Evrope u Helsinkiju vjeruje da Olimpijskim igrama može da ponovi vrhunski rezultat.

 Bekrić : Vrhunac forme u Londonu Izvor: MONDO

Sjajni atletičar, Emir Bekrić, ima plan kako na Igrama u Londonu trči dobro kao na nadavno završenom šampionatu Starog kontinenta.

"Cilj za ovu godinu bio je napraviti dva 'špica'. Prvi za EP u Helsinkiju, a drugi za London. Trener Mirjana Stojanović me odlično poznaje i nikada nije pogriješila u tempiranju forme. Mislim da ćemo i ovaj put biti na dobrom putu da pogodimo vrhunsku normu", rekao je Bekrić.

Bekrić je naveo da već sam plasman u finale bio veliki uspjeh za njega.
"Kada se dogodi da uđete u finale, potrebno je da zaboravite sve što je bilo do tada, odmoriti se maksimalno fizički i mentalno i suprostavite velikim imenima, koji dolaze iz atletskih velesila", rekao je Bekrić.

Za razliku od Asmira Kolašinca, koji je dio priprema za EP proveo trenirajući u konjskoj štali u Jakovu, Bekrić je svojevremeno vježbao u praznom bazenu SC "11. april".
"Kad niko nije želio da mi pomogne, pa čak ni Atletski savez Srbije, imao sam podršku Partizana, Olimpijskog komiteta Srbije i gradonačelnika Beograda Dragana Djilasa koji me je sponzorisao godinu dana i obezbjedio stipendije. Zahvaljući tome uspio sam da platim fizioterapeuta da ide sa mnom na sva takmičenja. Ipak, dosta toga morao sam da finansiram, jer nije bilo dovoljno sredstava", zaključio je Bekrić.

Bekrić kaže da je u Helsinkiju nije imao vremena da prati utakmice na EP u fudbalu.
"Kad odete na Evropsko prvenstvo, naročito seniorsko gdje je konkurencija izuzetno velika, jer učestvuju takmičari i po deset godina stariji do vas, potrebno je da imate mir i budete fokusirani na ono što treba da uradite, od prvog dana takmičenja, preko polufinala pa sve do finala", kazao je on.

(Tanjug, foto: Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC