• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dači sve bolje, na putu je oporavka

Danilo Ikodinović je na dobrom putu opravka. Lekari kažu da je stanje stabilno i da veruju da će mu sačuvati ruku.

 Dači sve bolje, na putu je oporavka Izvor: MONDO

Stanje vaterpoliste Danila Ikodinovića je stabilno, povređena ruka mu je bolje i "on se polako izvlači iz stanja neposredne životne ugroženosti", izjavio je u sredu načelnik urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine Zoran Đermanov.

Ikodinovićevi "vitalni parametri su uredni a teško povređena desna ruka je znatno bolje nego u utorak", rekao je Đermanov novinarima, napomenuvši da bolje stanje te ruke ne znači da ju je pomerio nego da je "stabilno i da se ne komplikuje, čime rastu izgledi da se ona sačuva".


Na pitanje novinara da li povremeno otvaranje očiju na pozive lekara znači da je svestan situacije, Đermanov je odgovorio odrečno objasnivši da se pacijent nalazi u "kontrolisanom uspavanom stanju i tako će ostati sigurno još nekoliko dana, kako bi se njegovom organizmu pružila šansa za što bolji oporavak".

I ovog dana, kao i prethodnih, obavljene su planirane intervencije, rekao je on i dodao da Ikodinovića čeka još mnogo intervencija. "Ali, već sad smo sigurniji u ishod njegovog lečenja. Sve ide u povoljnom pravcu i nadamo se da će tako i ostati".

Naš proslavljeni vaterpolo reprezentativac je na aparatima u Odeljenju intenzivne terapije, posle teškog povređivanja u saobraćajnoj nesreći na putu Zrenjanin - Novi Sad 27. juna uveče kada je, vozeći motocikl, udario u automobil koji se kretao u istom smeru.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC