• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATLETIKA: Nada u dobar skok Ivane Španović

"Očekujemo dobre rezultate u Poljskoj, a najviše nade polažemo u Ivanu, koja ima drugi rezultat na svetu", rekao selektor juniorske reprezentacije.

 ATLETIKA: Nada u dobar skok Ivane Španović  Izvor: MONDO

Selektor juniorske atletske reprezentacije Srbije Ivica Možek izjavio je da na predstojećem Svetskom prvenstvu u Bidgošću očekuje dobre rezultate i da se "najviše nada dobrom skoku Ivane Španović".

"Zadovoljan sam pripremama u Kragujevcu. Očekujemo dobre rezultate u Poljskoj, a najviše nade polažemo u Ivanu Španović koja trenutno ima drugi rezultat na svetu", rekao je Možek i precizirao da je ispred naše rekorderke u skoku u dalj, koja je na mitingu u Senti nedavno oborila junioprski državni rekord sa 6,65 metara, jedino Beloruskinja Nastasija Mirančuk (6,71).

Selektor juniora istakao je da se od Tatjane Jelače, koja je nedavno oborila državni rekord u bacanju koplja, takođe očekuje visok plasman.

"Siguran sam da će se Jelača naći u finalu ", rekao je Možek i naglasio da visok plasman očekuje i od desetobojca Mihaila Dudaša, kao i od bacača kugle Miloša Markovića.

"Od ostalih takmičara očekujem da budu na nivou svojih ličnih rekorda", rekao je Možek.

Reprezentacija u nedelju putuje u Bidgošć, gde će šampionat biti održan od 8. do 13. jula.

JUNIORKE - Ivana Španović (skok u dalj), Tatjana Jelača (bacanje koplja), Mila Andrić (400 m prepone, 4x100, 4x400), Bogdana Mimić (1500 m, 3000 m), Angela Terek (4x100), Andrijana Andrić (4x100), Marijela Marković (4x100, 4x400), Jelena Anđelković (4x400).

JUNIORI - Mihail Dudaš (desetoboj), Miloš Marković (bacanje kugle), Miloš Petrović (skok u vis), Nemanja Cerovac (1500 m).

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC