• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Vrućine u Malagi, osmesi zbog Dače

Prvi meč Srbija igra u petak u 12.30 protiv Nemačke, a prognozirana je temparatura od 40 stepeni. Narednih dana će biti oko 35 stepeni.

 VATERPOLO: Vrućine u Malagi, osmesi zbog Dače  Izvor: MONDO

Dan uoči početka Evropskog prvenstva u Malagi na kojem brane prvo mesto, vaterpolisti Srbije imali su trening po jakom suncu na otvorenom bazenu Akvatik centra. Po pojedinim prognozama Srbi su glavni favorit za osvajanje zlata, uz reprezentaciju Rusije na ženskom turniru.

"Nismo superiorni kao nekada. Tu su sada Hrvati, Španci, Crnogorci, pored nas i Mađara. Dakle takve prognoze nemaju osnova", kaže uvek oprezni selektor Dejan Udovičić.

Prognoze koje dolaze od pojedinih analitičara LEN-a utemeljene su na nedavnim igrama srpskog tima u Svetskoj ligi i osvajanju tog takmičenja. Ipak, u Svetskoj ligi nisu sve zemlje igrale u najjačim sastavima, a nije bilo ni aktuelnih svetskih prvaka Hrvata, kao ni olimpijskih šampiona Mašara.

Vesti iz srpskog tabora su povoljne. Zdravstvenih problema nema, a prolazi i konjuktivitis koji je mučio Vanju Udovičića. Igrače raduju i sve bolje vesti iz Novog Sada o oporavku Danila Ikodinovića.

Najveći protivnik reprezentacijama na EP biće sunce, odnosno nesnosne vrućine. Prvi meč Srbija igra u petak u 12.30 protiv Nemačke, a prognozirana je temparatura od 40 stepeni. Narednih dana će biti oko 35 stepeni.

Inače, srpski tim je u hotelu zajedno sa Mađarima.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC