• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić prelomio, otpali Gocić i Avramović

Nikola Rađen biće jedini debitant u našem timu na EP u Malagi. LEN nema ništa protiv majica i bedževa podrške Dači Ikodinoviću.

 Udovičić prelomio, otpali Gocić i Avramović  Izvor: MONDO

Dvojica su morala da otpadnu, a selektor sprskih vaterpolista Dejan Udovičić prelomio je u četvrtak popodne da to budu Živko Gocić i Marko Avramović.

Dan uoči starta EP u Malagi i duela sa Nemcima (petak, 12.30), Udovičić je spisak od 15 igrača koji su doputovali u Španiju morao da skrati za još dva imena. To znači da će debi za nacionalni tim zabeležiti Nikola Rađen (na slici).

"Uvek je to jedna od najtežih odluka. O njoj odlučuje mnogo parametara. Ali, i na početku sam rekao da će biti raznih kombinacija, neki događaji u poslednje vreme su nas terali da još više analiziramo. Gocić i Avramović su reprezentativci, ostaju sa nama. Tim iz Malage u ovom trenutku nije tim za Peking. Svako takmičenje ima svoje karakteristike. Rađen je dobro radio i u ovom trenutku je zaslužio šansu", rekao je Udovičić.

Gocić i Avramović će ostati sa ekipom u Malagi.

"Ovo mi je najvažnije takmičenje u dosadašnjoj karijeri. Imam ogroman motiv da dam sve od sebe i verujem da neću da razočaram selektora i drugove", rekao je Rađen.

U četvrtak uveče održan je i tehnički sastanak službenih lica, trenera i sudija. LEN je na tom sastanku istakao da nema ništa protiv da naši vaterpolisti nose obeležja kojima pružaju podršku Danilu Ikodinoviću, što znači da će naši delfini moći da nose majice ispod bade mantila i bedževe na određenom mestu.

"Predsednik LEN Bartolo Konsolo je dobio potvrdu da poruke nemaju nikakve veze sa politikom tako da nikakvih smetnji nema", rekao je generalni sekretar VSS Dejan Perišić.

To, ipak, neće važiti i za našeg sudiju Nikolu Njegovana, jer se radi o službenom licu.

Njegovan će prvog dana turnira suditi meč između Grčke i Slovačke.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC